Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ ОФ ТРЕЋЕ ЛИГЕ АМЕРИЧКОГ ФУДБАЛА

“Ајкуле“ хоЋе скалп “златних медведа“

Шабачке „ајкуле“, наши играчи америчког фудбала, већ овог викенда почињу одлучујуће борбе у остварењу сна о пласману у Другу лигу.
У регуларном делу сезоне имали су Шапчани половичан учинак, али одиграли четири квалитетне и неизвесне утакмице, где су резултати били неизвесни буквално до псоледњих тренутака. Две победе и исто толико пораза били су довољни за треће место групе „Север“, те их сада их очекује пут у Бор, другопласираној екипи друге групе.
Исте жеље имају и „злтни медведи“ из Бора. У јужној групи Треће лиге, Борани су одиграли три меча (њихова група имала је само четири екипе), остваривши две победе и претрпевши један пораз. Започели су победом на свом терену против Краљева, у тврдом дуелу одбрана (8:0), а потом су, у Смедереву, савладали „бедеме“ 38:14. Нису имали ни прилику да се понадају бољем исходу од пораза у мечу са најбољом екипом групе, софијским медведима (6:41).
Иако је тешко победити на гостовању, стопостотан учинак ван Шапца ове сезоне, „ајкулама“ даје наду. Бољи из овог четвртфиналног дуела, сучелиће копља у полуфиналу са екипом из Софије.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa