Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.

ЧИВИЈАШКИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП

ПАЦОВ
Кажу Кинези да су ПАЦОВИ мултиталентовани и свестрани. Па, зар нисте. У колико се варијанти ви само преведете, то је много и за браћу Кинезе. И министар сте, и стручњак за српско-хрватске односе, Америци јасно ставите до знања где јој је место, одличан адвокат за сваку премијерску ситуацију, а понекад се бавите и својим ресором. Такорећи, прилагодљив.
ВО
Коначно свој на своме. У ишчекивању нове функције, овога пута вам се смеши нека министарска, нешто сте заћутали. Вероватно се плашите неког новог гафа или лапсуса. ВОЛОВИ све што постигну у животу то успеју захваљујући напорним радом. Чврсто стојите на земљи чак и када сте у ваздуплохову.
ТИГАР
Ако је неко ТИГАР, онда сте то ви, мада мало онако угојенији, већи, тигарчина. Импулсивни, дивљи, страсни, тигрови живе живот по својим правилима и воле да ризикују. Углавном излазите из битака неповређени, а Хашки трибунал сте докосурили. Једино вам мангупи, да не кажемо кумови, у сопственим редовима мало загорчају живот.
ЗЕЦ
Први полицајац Србије све може и све стигне. Чак и НИН да тужи пре него што је и одштампан. То је брзина. Иако за ЗЕЧЕВЕ важи да су нежни хедонисти и да су мир и хармонија идеали којима теже, посао узима свој данак и често будете у битно другачијој ситуацији. Али, навикли сте на то. Ваш је задатак да донесете лепоту и мир у свету и никакви фантоми не могу да вас помере са тог пута.
ЗМАЈ
Е, наш председниче, свака вам част. Како сте лепо дочекали кинеског колегу, о томе ће се препричавати. Због те срдачности, топлине и одушевљења, до краја године пратиће вас само лепе ствари и ситуације. Наредна година је година неизвесности, али до краја ове се само опустите и убирајте плодове свог рада. И нека каже после нека да наш председник није ЗМАЈ, а овај знак у Кини се сматра симболом среће, богатства и моћи.
ЗМИЈА
Ко би реко министарка која гради путеве и која жели да буде, најпре ППВ, а после тога и председник Србије, има везе са овим знаком. То мора да је нека грешка. Добро се добрим враћа, а има ваљда и у овом знаку нечег лепог. Толике путеве и мостове изградисте и то мора негде у коначном збиру да да резултат. Мало сте пожурили са одбраном министра полиције. Дан касније претили и премијеру. Шта ћете сад?
КОЊ
Када су карактерисали КОЊА у хоросопу, Кинези су веровали да њега одликује тежња за потпуном и необузданом слободом, али и склоност ка љубавним авантурама. Како у животу, тако и у политици. Одликује вас и велика популарност која траје онолико колико траје и функција. После тога све пада у заборав, без обзира шта све покушали.
КОЗА
И прва дама се истакла, није да није, са све најновијих комплетићима. Уживала је у свакој секунди током посете кинеских званичника. Породична фотографија са све председником Кине и кинеском првом дамом, круна каријере. Немате шта да се бринете. Ви сте у толиком плусу да је пред вама стање нирване. Једино да видите са кинеском везом да некако ваш знак не буде КОЗА, иако овај знак карактерише нежност, емотивност и велика осећајност. Ипак сте ви фрст лејди.
МАЈМУН
Војводина је добила још једног премијера МАЈМУНА. Кинези кажу да је за овај знак могуће све оно што је за друге немогуће. Иако смо сигурни да се у креативности са вама ретко ко може такмичити, сачекаћемо мало да видимо како стоје ствари. Сигурни сте у себе и без икаквих комплекса сте ступили на дужност. Немојте да се много уздигнете. Ту сте, где сте и уживајте.
ПЕТАО
Кукуричете без икакве потребе. Кога још занима НАТО и уједињење Демократске странке. Оно јесте да се дављеник хвата и за сламку, да кинеско сунце није и вас обасјало и да се разноразни у странци спремају да вас очерупају, али немојте сами себе да доведете у лонац. Какав бре НАТО, какви бакрачи.
ПАС
Кажу Кинези да „пас има срце од злата“ и да његово срце куца за равноправност и правду. Када су древни Кинези правили свој хороскоп сигурно су имали у виду да ће једног дана, један човек, у далекој Србији бити управо оличење онога што су у звездама видели. Једино ако би могли да нам помогу још и око БДП, то јест да нам призову две кише у јулу, мали-велики српски народ био би још захвалнији великом-највећем кинеском народу.
СВИЊА
Рече ономад ваш некадашњи шеф да личите на чварак, а Кинези вам дадоше овај знак. Али није то ништа страшно. Замислите да сте, нпр. МАЈМУН или КОЊ. За СВИЊУ кажу да увек има повода да нешто прослави, а вама мало треба па да запевате. Још када почетком јула уђете у Владу Србије, биће славља и весеља. Има све да пршти.
ПС. У част доласка кинеског председника Си Ђинпинга, ове недеље смо закорачили у свет кинеског хороскопа. Овом приликом нисмо споменули Александра Вулина, Зорана Бабића, Војислава Шешеља, Небојшу Стефановића, Томислава Николића, Зорану Михајловић, Бориса Тадића, Драгицу Николић, Игора Мировића, Бојана Пајтића, Александра Вучића и Ивицу Дачића.
Ненад Кулачин

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa