Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СВЕЧАРСКИ ЈУЛ

У ПРВОМ ПЛАНУ УЧЕНИЦИ ГОДИНЕ

У очекивању да завршетак тендера буде сигнал да се реше послови у Дому здравља, Дому ученика и мосту на Вишњици у Вукошићу у локалној самоуправи очекује се завршетак и конкурса за базен који би требао да отвори зелено светло и понос Владимираца уз нове садржаје стави у функцију. У општини се надају скоријих дана.
Ипак у првом плану је даровање најбољих ученика коју локална самоуправа практикује дуги низ година а, председник општине Милорад Милинковић истиче.
- За “Вуковце“ смо обезбедили уз пригодне награде и новчану од 10.000 динара по “Вуковцу“ а уз школе “Жика Поповић“ и “Јован Цвијић“ те Посавотамнавску средњу школу намерни смо дати награду и добитници Светосавске награде на нивоу Србије Милици Шимоновић чиме бисмо скромно, како то могућности лимитирају, намерни показати да нам је до младости итекако стало. Ту је наравно и обезбеђено летовање за све што мишљења смо није мало, задовољан је председник. У општини копају се канали и уређују путеви по селима а, очекује се да буде и значајнијих захвата.
Штедећи на сваком кораку, додаје председник преко Дирекције за пољопривреду обезбеђено је 20 противградних ракета које ће обезбедити сељанима мирнији сан. То није крај, колико буде могућности тај број ће бити и већи.
Сутра би требала бити одржана седница СО где би се добили нови директори јавних предузећа али и верификовале одлуке попут признања најбољим школарцима.
Уз капиталне пројекте и бројне нове послове који су на видику тече свакодневица општине Владимирци коју заокружује слава Петровдан. Бројна изненађења за неуморни тим су циљ, а за грађане ће бити претпостављају пријатно изненађене у лето пошто за општинаре предаха нема.
За славу општине оформљен је тим који ће бринути да 12. јула све буде народски под конац. Од Литургије и свечарске Литије до сечења колача те традиционални вашар који подсећа на традицију ових простора. Радно и свечано се преплићу у општини која из дана у дан отвара нова поља како у раду тако и у образовању, култури, спорту и тако редом а за бољитак свих житеља, истичу неуморни посленици локалне самоуправе.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa