Инфо

7. октобар 2010.7. окт 2010.

БОД ПО БОД - ОПСТАНАК

ФК „МАЧВА“ - ФК „Рудар“ (Костолац) 0:0
Шабац, 02.10.2010.године. Стадион: ФК „Мачве“. Гледалаца: 300. Жути картони: Пејовић, Д.Перић, (ФК“Мачва“), Настасовић, Стојановић (ФК“Рудар“)
Радукић, Радовановић, Пејовић, Самуровић Ристивојевић, Лазић, Перић, Обровац, Павловић, Милинковић (Туфегџић од 46. минута) Гаврић (Николић од 80. минута).
Има ли шта да напишемо, а да већ у току ове сезоне није написано за игру ФК“Мачве“? И у суботу је „Мачва“ нападала, стварала изгледне прилике, промашивала их, а гости су створили једну изгледну прилику, у којој је изванредно реаговао Радукић и то је то.
Судија је коректно обавио посао и показао да је ФК“Рудар“ заинтересован да на крају првенства заузме прво место.
„Мачви“ једноставно недостаје један изразити шпиц играч. Некада се то звало „центарфор“, а сада не знам како се то зове. Када уђем у процедуру добијања тренерске лиценце сазнаћу.
Стварно није јасно ко је и како планирао игру „Мачве“ у овом првенству. Довођење Павловића, изразитог крилног играча, који на свакој утакмици упути неколико употребљивих центаршутева са десне стране, захтевало је и довођење играча који ће те центаршутеве реализовати. Овако Павловић игра, дрибла, центрира, али све то не добија оверу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa