Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
БАРАЖИ У НИЖИМ ЛИГАМА

Сви се надају, Липолист Чека

Док читате овај чланак, већ Вам је познато који вицешампион Међуопштинске лиге мора одмерити снаге са Липолистом у борби за последње преостало место у Окружној лиги.
Бараж је, по својој суштини, интересантан и неизвестан, али ретко ко памти ситуацију да су пред последње коло мини лиге другопласираних екипа, сва три тима имала су шансе за пролазак у последњу рунду доигравања, а управо то се десило овог лета. Најпре су, у Доњем Добрићу, ремизирали „Јединство“ (Мали Зворник) и „Млади Борац“ (Дубље), 1:1. Оба поготка виђена су у првом делу. Тим из Дубља повео је голом Лазаревића са беле тачке, али је недуго потом изједначио Бојић. Три дана касније, на терену у Прњавору, „копља су укрстили“ екипа из Зворника и „Церић“ Миокус. Резултат је био 2:2. Матић и Живковић обрадовали су навијаче Зворничана, али су бод Миокусу обезбедили Ристић и Милошевић. Јуче су играли „Церић“ и „Млади Борац“, у Поцерском Причиновићу. Победник је свакако победник мини лиге, реми без голова водио је „Јединство“ на Липолист, по један гол на обе стране потпуно би изједначио, на врху „Церић“ и „Једиснтво“, док реми са 4 и више голова прижељкује екипа из Миокуса.
ОФК „Варна“ водила је дуго битку са Шипурским ливадама за титулу у Општинској лиги „Поцерина“. Јесењи првак поклекао је у завршници, али га сада корак само дели од вишег ранга. После ремија са Заблаћем 1:1, екипа из Варне боље је изводила једанаестерце (5:3) и обезбедила пласман у одлучујући меч. Да би се нашли у Међуопштинској лиги Поцерина“, морају савладати Мровску, тим који је сјајним другим делом шампионата успео да се врати из изгубљеног положаја и сачува изгледа за опстанак.
Остали мечеви, углавном су на програму током викенда. „Торпедо“ из Табановића, у поледњем колу изгубио је место које гарантује опстанак у МОЛ „Мачва“, те ће морати у бараж, где га чека бољи из дуела вицешампиона Општинских лига „Мачва“ и „Богатић“, ОФК „Летњиковца“ и Напретка из Бановог Поља.
Није комплетиран састав МОЛ „Јадар“, а преосталу недоумицу решиће утакмица другопласиране екипе ОЛ „Лозница“, Младости из Доњег Добрића и, како сада ствари стоје, Велике Реке, 12 ““ пласираног тим у групи „Јадар“ ове сезоне.
Д.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa