Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 30. КОЛО

Подела бодова на крају лиге

ФК „Младост“ (ПП) ““ ФК „Раднички шабачки“ 4:4 (2:3)
Шапчани ће и наредне сезоне играти у Окружној лиги, али најбољи замајац и мотив може бити учинак овог пролећа. Само једном и то на старту пролећа, „Раднички“ је поклекао и само два пута ремизирао, а и ту је могао до победа, док је чак 12 пута славио. Када би се гледало само пролеће, Шапчани би били далеко од свих на врху. Ипак, пехару и Зони радује се „Дрина“.
Иако није имала никакав такмичарски значај, утакмица у Поцерском Причиновићу изгледала је као да и једној и другој екипи значи све. Уморне одбране, навала је знала да искористи што се осликало кроз 8 голова. Врло брзо су повели гости головима Лазића и Петровића. Иванковић и Марковић домаћина враћају у живот, али свега два минута од изједначења, Радукић Радничком обезбеђује предност на одмору. Николић доноси нових два гола вишка Шапчанима на почетку другог дела. Нешто опуштенији приступ Шапчана у финишу, играчи „Младости“ кажњавају, а Јовичић и Тодоровић доносе свом тиму бод. На утакмици је било и доста тензије, кошкања, али је, на срећу, све приведено крају на најбољи начин. Меч у Причиновићу био је и опроштајни за двојицу дугогодишњих првотимаца другог најстаријег шабачког фудбалског клуба, Лукића и Лазића.
На крају, „Дрина“ ће наступати у „Зони Дрина“, у нижи ранг су испали „Јединство“ Завлака и „Јадар“ Ступница, док ће бараж за опстанак играти „Липолист“.
ТАБЕЛА: 1. Дрина 65, 2. Раднички шабачки 63, 3. Мачва (Б) 53, 4. Младост (П) 53, 5. Хајдук Станко 46, 6. Подриње 45, 7. Младост (ПП) 44, 8. Једиснтво (Ш) 44...... 13. БМР 35, 14. Липолист 33, 15. Јадар 31, 16. Јединство (З) 9.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa