Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Рак
Сада је само небо граница. Исписали сте звездане странице исландског фудбала. Избацили сте надобудне Енглезе и надовезали сте се на њихов Брегзит егзитом са ЕП у Француској. А њих боли, па разбија. Ви зубар, а голман редитељ. Исланд има више вулкана него фудбалера, а гудбај Чарли велика Енглеска. И што је најважније, нема Србина који не навија за вас. Чекају вас Французи, али нису ни они нешто нарочито, једино што су домаћини. Корак по корак, све до финала са Велсом. Живи били, па видели.
Лав
Ви сте прави доказ како треба да се човек бави политиком. Одлучите да направите листу за изборе, убаците на списак прво родитеље, ближу и даљу фамилију, затим пријатеље, комшије, заслужне грађане. Победа на изборима је логичан след, и формирате власт. Нема шансе да вас неко изда, а не као на Врачару. И онда се љуте људи да сте у раљама непотизма. То је био паметан избор, не баш као онај када сте из ватерпола упловили у политику.
Девица
Ви невини, а испадосте криви због Врачара. Као да сте ви заокруживали тај фамозни листић. Може свакоме да се деси да се омане, погреши. Тако је и њему, а ви, шта ћете, морате да га подржите. Ваш је, није њихов. Колико год да је у криву, за вас је у праву. Па, реците ми ко је толика будала када на листићу има себе и некога другог, да гласа за некога другог. За себе, наравно. А, фантоми, Слоба, Сребреница ““ ма, ко још живи за идеале.
Вага
Ви имате визионарски поглед у будућност који није својствен ни ЊЕМУ. То у чему ви видите шансу, ни звезде не виде. Једино је вама јасно како то Србија може да заузме место Велике Британије у ЕУ. Не само да заузме место, него и лидерску позицију. Познато је да смо се ми кроз векове поистовећивали са Британцима и да си нам они узврећали безграничном љубављу. И откуд један бивши Јуловац да се нађе у причи око ЕУ, људи моји.
Шкорпија
Као неко ко се стално представљао као доследни борац за људска права, демократију, слободу медија, сасвим је нормалан корак да се придружите напредњацима и заједно владате Новим Садом. Па, наравно. И то је само први корак, зар не? Толика борба, толика расправа, толики кораци у ногама, и све је то отишло у ваздух. Позив у помоћ, како рекоше ваши, се не одбија, а ви сте још и потрчали. Нека сте, само напред.
Стрелац
Сваког нормалног не плаши то што сте изабрани за председника Одбора Скупштине Србије за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, већ то што сте изјавили да је то тек почетак. Па, где је онда крај? Како на ову невиђену глупост реагује ваш брат по вери ““ Расим Љајић? Како он коментарише овакву одлуку својих коалиционих партнера? Ћути човек, шта ће. Можда ви коначно уведете полигамију у наше друштво, пошто код себе већ јесте. Ко зна, то може да се подвуче под ““ технолошки развој, ваш сектор.
Јарац
И шта кажете, још вас није позвао на други круг консултација. Много се бринете и секирате, опустите се мало. Доћи ће све на своје, и даље ћете носити лепа и квалитетна одела, а не она са пругама како вам прете. Нико вама доакао није, па и неће. Да ли сте пробали онако људски да га питате: „Ало бре Ацо, хоћеш ли да ме примиш у Владу или не?“. Осушили сте се више од муке.
Водолија
Свако ко ради, тај и греши. Онај ко не ради, не може ни да погреши. Свако ко мисли да је вама лако, није. Замислите само ситуацију ““ неколико дана сте са Кинезима, па онда са Кубанцима, па напишете текст за „Политику, а онда поделите неколико тренутака и са Драгицом, па наравно да ћете негде да забрљате. А да сте забрљали, јесте брате. Откуд вам идеја да наши ватерполисти могу да изгубе, и то још од Американаца. Па, ајте молим вас. Мања би штета била и да сте им послали победнички телеграм, а они изгубили, него обрнуто. Немојте да се чудите онда када вам звижде на ватерполо утакмици.
Риба
Не иде да прекршите обећање. Иако има оних који мисле да то стално радите, тако рећи ““ скептика, многе сте изненадили. Зар нисте јавно, приликом обраћања народу, рекли да ћете примати грађане од пет ујутру, а сада сте јутрење заказали за пола шест. Грађани се таман навукли на ту сатницу и сада имају пола сата луфта и не знају шта да раде. Нису они дорасли писању експозеа од 180 страна, то ни онај Кастро није радио, па да попуне ту рупу. Ваљда ће и та Георгина, нова Влада Србије, ускоро да се породи.
Ован
Зезају, зезају, али ви видесте Њујорк. И то са све премијерним летом Ер Србије, додуше без премијера. Мали од палубе кренуо аутобусом из Врњачке Бање ка звезданим стазама у посету Великој Јабуци. Која ли је следећа дестинација, питање је сада. Биће да је нека министарска функција, или можда директорска. Звезде знају. А, и супруга се спрема за нову функцију, малко је променила имиџ.
Бик
Ваљда ви као министарка најбоље знате шта је јавно, а шта је тајно. Нема шта тзв. забринути грађани да се обраћају поверенику за информације и да траже да се објаве сви детаљи везани за изградњу Коридора 11. Ако ви кажете да је све у реду, онда је то тако. Није то хипотеза, па да се доказује, то је министаркина реч наспрам речи грађана и тог повереника. Немојте да се секирате око тих глупости. Размислите о стајлингу приликом представљања нових министара, будућа ППВ.
Близанац
За звездано небо увек је била енигма шта је то што нагони успешне људе у појединим сегментима друштва да пљуну на своју каријеру и упрљају је политиком. Оно јесте да вас је председник државе миропомазио, односно помиловао, али не буквално, него правно, али шта вам треба да се умочите у ту бару. Ни мање ни више него постадосте члан Главног одбора СНС. И шта сада, када дођу неки други, за неколико десетина година, ви ћете одмах да навучете њихов дрес. Маните се тог посла. Велики сте ви играч да би били у било којој партији.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Хеимира Халгримсона, селектора Исланда, Александра Шапића, Чедомира Јовановића, Александра Вулина, Ненада Чанка, Муамера Зукорлића, Ивицу Дачића, Томислава Ниолића, Александра Вучића, Зорана Бабића, Зорану Михајловић и Драгана Џајића.
Ненад Кулачин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa