Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
ГРАДСКИ ОДБОР СПО ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ ВИДОВДАН

ШАБАЦ ЋЕ БИТИ ГРАД БЕЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ

Градски одбор Српског покрета обнове у Шапцу обележио је своју крсну славу ““ Видовдан.
Председник Градског одбора СПО Живојин Вулетић, чланови и симпатизери странке, присуствовали су светој литургији и сечењу славског колача у цркви Светих апостола Петра и Павла.
- На дан када славимо велики празник ““ Видовдан, важне су две ствари. Прво је да се присетимо свих косовских јунака, свих они страдалника од косовског боја до данашњих дана који су дали своје животе за Србију и њену слободу. Са друге стране, у народу постоји веровање да се на Видовдан најбоље види и да можемо да најбоље разликујемо лаж од истине, пријатеља од непријатеља, путева од стрампутице ““ истакао је Вулетић.
Према његовим речима, он види да је Шабац скоро, а у блиској будућности сигурно, модеран, чист, уредан европски град средње величине, - На Видовдан видим да ће Шабац ускоро бити град без незапослених, да ће имати приступ аутопуту, да ће бити град зелених површина, паркова, град који је изашао на Саву. Видим да ће то бити универзитетски град, град омладине... Заиста видим добру перспективу за наш град ““ додао је председник Градског одбора СПО.
Вулетић је на крају закључио да очекује да следеће године, на Видовдан, заједно сумирамо резултате.
- Видећете да ће доста тога о чему сада говорим, бити испуњено - закључио је Вулетић.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa