Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
ПОЛАЗНИЦИМА ШКОЛЕ ЦРТАЊА И СЛИКАЊА УЛС „БРАЋА ЛУКИЋ“ ДОДЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ

СИГУРНИМ КОРАКОМ У БУДУДЋНОСТ

Различитог узраста али са истом жељом - остварити се у свету уметности. Тако би могли описати тридесет два полазника Школе сликања и цртања Удружења ликовних стваралаца „Браћа Лукић“. Доделом диплома у суботу 18. јуна у Културном центру привели су крају успешну сликарску годину.
- Ово је седаманеста генерација полазника која је по мени једна од најталентованијих до сада. Многи од њих ће засигурно наћи себи места у уметности - рекао је Милован Лукић Ћија.
Са оценом да је ово била надасве лепа година испуњена дружењем, стицањем знања и креативним размишљањем полазници су наставили традицију ликовног образовања којој су се свом душом предала браћа Лукић. На известан начин деца су се придружила уметничкој породици у чије окриље је до сада примљено преко петсто деце од предшколског до средњошколског образовања. Многи од њих завршили су ликовне студије, архитектуру и високе школе за уметност и консервацију. То је више него добар знак за ову и наредне генерације да се знање стицано у овој школи итекако исплати.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa