Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
ДЕЧЈИ ХОР „МЛАДИША“ ОДРЖАО КОНЦЕРТ

САЧУВАЈМО ОД ЗАБОРАВА

,,Кад ја пођох на Бембашу“, ,,Ја посејах лубенице“, ,,Ајде Като, ајде злато“, ,,Диван је кићени Срем“, ,,Копа цура виноград“, ,,Јечам жела, Косовка девојка“, ,,Сеоска сам лола“ орило се прошлог четвртка у Великој сали Културног центра. Аплаузи одушевљене публике поздравили су наступ Дечјег хора „Младиша“ Канцеларије за младе града Шапца и Дечјег тамбурашког оркестра КУД „Абрашевић“.
-Сам назив концерта, као и репертоар, носе поруку да би требало сви да сачувамо и не заборавимо оно што припада нашем народу и што је самим тим део нас. Било је предивно. Труд се исплатио, а ми се надамо поновном заједничком наступу - рекла је Сузана Гајић, диригент Дечјег хора „Младиша“.
После успешне године испуњене са чак петнаест запажених наступа и освојеном Специјалном наградом на 8. Међународном фестивалу деце и песника у Панонији чланове хора очекује заслужени одмор.
- До септембра смо на одмору, а онда примамо нове чланове у хор и крећемо у нове радне победе и нова изненађења за нашу публику - обећала је Сузана.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa