Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: НАГРАЂЕНИ ВУКОВЦИ

ГОДИНА МИЛИЦЕ, АНЕ И НИКОЛЕ

Древно здање Конака у Владимирцима протеклог уторка било је место свечарије најбољих школараца. Локална самоуправа се побринула да уз награду сваком ученику по 10.000 динара и летовање на мору приреди пријатност дружења које овде тек почиње, рекао је председник општине Милорад Милинковић.
- Ми ћемо се потрудити да уз ову пригоду наставимо контакте овакве и сличне природе а опет са жељом да по завршетку школовања помогну својој општини знањем којим се сви поносимо, пошто очекујемо да ћемо остварити боље услове и за њих и за све житеље општине, био је задовољан председник.
Међу основцима школе “Жика Поповић“ ђак генерације је био Никола Пурешић а међу преосталим “Вуковцима“ и Никола Поповић, Мина Мијатовић и Јована Мирковић.
Из школе “Јован Цвијић“ у Дебрцу ђак генерације је била Ана Бећировић а међу најбољима и Милоје Арнаутовић, Тијана Радовановић и Ђорђе Милијанчевић.
Из Посавотамнавске средње школе ђак генерације је била и овогодишњи добитник Републичке Светосавске награде Милица Шимоновић која је уз редовне награде добила и 5.000 динара за Светосавску почаст. Највеће признање општине завредели су и Здравко Јовановић, Мирјана Рутоњић, Стефан Михаиловић, Милица Петровић, Милица Суботић и Милош Павличевић.
- Задовољни смо гестом општине и надамо се да ћемо бити и после школовања овде. Наравно уз очекиване услове бољег живота. У сваком случају достојно ћемо репрезентовати своју општину, говорили су “Вуковци“ у глас.
Уз бројне родитеље и просветаре протекло је незаборавно дружење “Вуковаца“ на Видовдан који симболички значи пуно најбољим школарцима.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa