Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
РАФТИНГ КЛУБ

НОВИ ЧАМАЦ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ

Рафтинг клуб „Дринска регата“ из Љубовије до сада је бележио одличне резултате на државном првенству и Евро куповима, а од сада ће имати прилику да иде корак напред. Од среде у поседу клуба налази се један од најквалитетнијих рафтинг чамаца на свету, чамац чија је посада освајала најзначајнија такмичења у рафтинг спорту. Чамац је стигао из Словеније, из братске општине Стража, а доласку је допринело добро пријатељство између Горана Јосиповића и председника општине Стража Душана Крштинца.
-Рафтинг клуб „Дринска регата“ до сада је имао у поседу туристичке рафтинг чамце, као и десантне на којима смо тренирали, и после чега смо правили добре резултате. Овај чамац, један од најквалитетнијих на свету, дајем нам за право да се кроз 2-3 године боримо за највиша места како у нашој држави, тако и на европској сцени. Наравно захвалио бих се свима који су помогли да овај чамац стигне у Љубовију, пре свега члановима нашег рафтинг клуба, као и Горану Јосиповићу и председнику општине Стража Душану Крштинцу ““ изјавио је председник Рафтинг клуба „Дринска регата“ Зоран Војиновић.
Добра сарадња две братске општине већ даје резултате.
-Присуствовао сам Европском првенству у рафтингу које је било одржано средином маја у Словенији, тачније у нашој братској општини Стража на реци Крки, из које потиче клуб Гимпекс Стража, који је европски и светски првак. Заиста је лепо видети колико људи у овој општини живе за рафтинг спорт. Са пријатељима сам одмах након завршетка првенства поразговарао о могућој сарадњи у области рафтинга, где су они предложили да се побратиме и 2 клуба, где би клуб из Страже долазио у Љубовију на припреме а наш рафтинг клуб код њих. Велику захвалност свакако дугујемо нашем великом пријатељу Душану Крштинцу без кога ове сарадње сигурно не би било ““ рекао је Горан Јосиповић.
З.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa