Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
ЗАВРШЕН ТРОДНЕВНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У РИБАРИМА

СПОРТСКИ ДУХ

Канцеларија за младе града Шапца наставила је са реализацијом својих пројеката „Унапређење младих на сеоском подручју“ и „Мрежа“ у оквиру кога млади са сеоског подручја имају прилику да учествују у спортским активностима. Тако је током протеклог викенда одржан турнир у малом фудбалу у Рибарима. Победу овог пута однеле је екипа „Централно грејање Бојић“, док су другопласиране и трећепласиране биле екипе „Шипурске ливаде“ и „Жали боже 5000“. Пехаре су поред екипа добили и Стефан Станковић, Јован Ђукић и Немања Тодоровић, као најбољи играч, стрелац и голман турнира.
- Видети младе људе окупљене на једном месту око заједничке идеје један је од приоритета Канцеларије за младе. Сама чињеница да је на турниру учествовало шеснаест екипа, говори о доброј организацији, успешности турнира, да треба и даље да наставимо са пројектом „Унапређење младих на сеоском подручју“ који се неће базирати само на спортска дешавања, већ и на друге области, са посебним акцентом на културу - истакла је Наташа Лазовић, директорка Канцеларије за младе.
У наредном периоду турнир у малом фудбалу одржаће се у још пар месних заједница, а сви заинтересовани за организацију истог и учешће у овом пројекту могу се пријавити у Канцеларији за младе града Шапца.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa