Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
Помоћ незапосленим лицима

ОТВОРЕН КЛУБ ЗА ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА

У Лозници је отворен Клуб за тражење посла чије опремање и рад се финансирају из средстава Европске уније кроз пројекат „ЕУ помоћ теже запошљивим групама“. Циљ пројекта је да пружи помоћ незапосленим лицима како би унапредила своја знања и вештине за активно тражење посла, те на тај начин постала конкурентнија на тржишту рада. Пројекат треба да допринесе смањењу незапослености, са посебним фокусом на теже запошљиве категорије. Како би се то постигло из буџета пројекта издвојена су средства за отварање Клубова за тражење посла, као и Центара за информисање и професионално саветовање.
Клуб за тражење посла помаже незапосленим особама да усвоје вештине и знања потребна за активно тражење посла, да одреде своје професионалне циљеве и повећају мотивацију. У Клубу они размењују искуства, унапређују комуникацијске вештине и уче како да конкуришу за посао и представе се послодавцу.
Филијала Лозница је отворила два Клуба за тражење посла. Један се налази у Лозници у просторијама Канцеларије за младе у сутерену Гимназије на адреси Војводе Мишића бб и почео је са радом 4. јула 2016. године. Други клуб за тражење посла се налази у Општини Крупањ у просторијама Библиотеке „Политика“ у улици Мачков камен број 3. Добродошли.
Д. Ж.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa