Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРЕДСЛАВСКИ ДАНИ

ПЕТРОВДАНСКО ОБЕЋАЊЕ ИСПУЊЕЊЕ

У сусрет слави општине и великом скупу те традиционалном вашару локална самоуправа по речима председника општине Владимирци Милорада Милинковића своди рачуне и задовољно обећано испуњава у ритму који је од лета до лета по традицији радан и корак по корак напред. Велики је списак урађеног.
- Иако се успех тешко опрашта ми морамо истаћи да смо преко десет километара само асфалта урадили уз бригу о сеоским путевима којих има око 400 километара. Сада је асфалт у Јаловику у финишу пријема а Дом ученика и Дом здравља како у варошици тако и у деловима у Прову заблистаће од пода до крова и столарије. Дом ученика биће припремљен за усељење и ето среће, и за младе, којима ћемо испунити све обећано у жељи да тога буде и више, блиста председник.
Почео је да ради и базен који је дат под закуп и ту председник зауставља чаршијске приче.
- Била је то спортски речено утакмица па се могло такмичити. Ко није пропустио је а критиковати је најлакше. Битно је да базен ради и да очува рејтинг који има. Све остало је увек подложно контроли и то се не мења. Обећано-испуњено, додаје председник.
И тако редом радно лето по најави биће крцато пословима.
- Ритам тендера одређује изградњу и резервоара од 500 кубика у Лојаницама и мост на Вишњици у Вукошићу и тако редом од посла до посла. Сада ћемо се посветити прослави Петровдана а потом позабавити и пословима и темама које сигурно нећемо гурати под тепих, најављује у епилоге варошких посластица, како неко рече.
Било како било Петровдански свечарски предах а онда опет пљунути у дланове. Друге нема, кажу у локалној самоуправи.
Бројна су нагађања и конструисања, каже први човек општине око епилога случајева по душебрижницима којима ће додаје брзо бити дато појашњење, али и отворене кутије изненађења о заташкиваним случајевима. Стрпљење моли јер светковина обавезује а, потом погледати се у очи, речи су председника општине Владимирци Милорада Милинковића.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa