Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
ОШ „СВЕТИ САВА“, РАДНО И ЗАБАВНО

ХВАЛА ВАМ ЗА СВЕ ЕКСКУРЗИЈЕ

Протеклих шест година, ученици ОШ „Свети Сава“ одлазе на екскурзије, углавном по српским манастирима, захваљујући Бошку Кондићу, власнику предузећа „Дуга“ - Петловача.
- Мали број наших ученика је у могућности да плати екскурзију. Драго нам је да смо пронашли човека добре воље, који нам увек излази у сусрет. Тешко је описати колико је то значајно за нашу децу и њихове родитеље, који често одлазе заједно са њима. У питању су једнодневне екскурзије, да им буде лепо, а да не буде напорно, каже Снежана Радовановић, директорка ОШ „Свети Сава“.
Бошку је у понедељак, у име својих другара, ученица Јуца уручила поклон: „Хвала Вам за све екскурзије“. Но, то није све. Он им је ове године понудио и летовање, бесплатан превоз и смештај у Грчкој.
- Хвала Богу кад могу нешто да пружим. То ме испуњава, а деци прија, види се по њима. Не видим да је то нешто посебно, за мене је нормално да другима помогне неко ко је у могућности, каже Кондић, који је приватник тридесет седам година, у саобраћају се, каже, потроши, а батерије пуни на двема фармама - Имам шесто једанаест грла јунади, а сада је објекат проширен на хиљаду и двеста грла.
Пре него што оду у Грчку, ученици ће део распуста провести радно, заједно са дефектолозима. Кроз организоване радионице, Креативну, Ликовну, Музичку, Говорне вежбе и Час јахања у Средњој пољопривредној школи, деца ће учити играјући се. Овај пројекат је подржала Градска управа.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa