Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
Х2О ТРЕНИНГ И МЕД СПА ЦЕНТАР

КОРАК БЛИЖЕ СУГРАЂАНИМА

Промоције у центру Шапца са циљем приближавања услуга комплекса Градског базена суграђанима. Доносиоцима флајера или купона из “Гласа Подриња“ 7 дана бесплатног тренинга у теретани и 30 одсто попуста на све услуге Мед Спа центра Х2О
Љубав према спорту. Потреба да вашем телу пружите максимум не би ли одржало или се вратило у природни баланс. Или, једноставно, жеља да угодите себи и уживате.
Горе наведени су само неки од разлога зашто би овог лета требало да посетите тренинг и Мед Спа центар Х2О на Градском базену. Широк асортиман услуга, угодан амбијент и стручно особље као гарант квалитета, сами по себи су довољна препорука. Но, у жељи да сталним унапређењем односа према клијентима оду корак даље, амбициозан “Х2О“ тим крајем прошле недеље одржао је дводневну промоцију у центру Шапца и том приликом наше суграђане обрадовао великим попустима.
-У четвртак и петак смо имали две промоције у центру града са јединственим циљем да упознамо наше суграђане са спортским центром на градском базену и услугама које могу тамо да добију. Ово је била заједничка акција Тренинг центара Х2О и Мед Спа центара Х2О јер имамо доста заједничких услуга и природно се једни на друге надовезујемо- истичу у “Х2О“ тиму.
Једини спортски центар где је могуће комбиновати све врсте тренинга на сувом и у води са третманима и терапијама у Мед Спа центру, већ има осмишљене комбиноване пакете, али је истовремено клијентима отворена могућност да у консултацијама са тренерима, физотерапеутима и нутриционистом осмисле свој индивидуални програм којим ће максимално бити задовољене све њихове потребе.
На сваки пакет услуга добија се одређени попуст. Пријатно изненађење нашим суграђанима овог лета дошло је у виду флајера дељених приликом градске промоције и купона у овом броју “Гласа Подриња“, који доносе 7 дана бесплатног вежбања у теретани и 30 одсто попуста на садржаје мед спа центра.
-Флајери које смо делили омогућују седам дана бесплатног самосталног тренинга у теретани и 30 одсто попуста на све услуге Мед Спа центра. Дакле, уколико донесете флајер или купон из новина можете да остварите ове бенефите ““ кажу у “Х2О“ Центру и обећавају током лета још неколико акција осмишљених са циљем приближавања и упознавања мултифункционалног комплекса Градског базена са суграђанима.
Т.Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa