Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.

Карте за Шабачки летњи фестивал од 1. јула по новим ценама

Почиње продаја дневних улазница за ШЛФ
Улазнице за 14. издање Шабачког летњег фестивала, који ће се одржати од 29. до 31. јула на простору Старог града и Шабачке тврђаве, од 1. јула се могу набавити по новим ценама.
Нова цена фестивалске карте, која ће важити до 15. јула, износи 1.000 динара и обезбеђује улаз на сва три дана фестивала и три гратис конзумације. Камп улазница износи 1.800 динара и укључује фестивалску карту, три ноћења у кампу и три бесплатна пића на фестивалу, а у продају су пуштене и дневне карте по цени од 400 динара и уз њих ће се на фестивалу добијати једно бесплатно пиће.
Карте се могу набавити на свим продајним местима Евентима, Гигстиџа и ДД Тицкета у Србији и региону, као и путем њихових сајтова.
На простору Шабачке тврђаве и Старог града, смењиваће се током три дана регионалне музичке звезде на две, уместо досадашње једне бине.
На Јелен Маин Стаге, између осталих, наступиће Бајага и инструктори, Хладно пиво, С.А.Р.С., Звонко Богдан, Њхо Сее, Марчело и Напети Љуинтет, Ничим изазван, В.И.П., Атхеист Рап. На МТВ Партy Арени своје ДЈ сетове „вртеће“ Даррен Емерсон, Марко Настић, Леа Добричић, Мартијн Тен Велден, Тхе Беатсхакерс, Цалвера & Манyа и ГроовyМан и многи други...
Покровитељ фестивала је Град Шабац, док је МТВ организатор манифестације. Нови концепт и програм овогодишњег издања ШЛФ-а можете видети на страницама:
хттп://њњњ.сабацкилетњифестивал.цом
њњњ.фацебоок.цом/сабацкилетњифестивал
хттпс://њњњ.инстаграм.цом/сабацкилетњифестивал/
Подсећамо да је процес акредитовања новинарских екипа за праћење Шабачког летњег фестивала отворен и траје до 10. јула. Молим Вас да попуњен и печатиран формулар из прилога мејла скенирате и пдф документ, уз фотографију новинара, пошаљете на инфоЖсабацкилетњифестивал.цом најкасније до 10. јула.
На располагању за све додатне информације су Вам Сања Миловановић, ПР-а ШЛФ-а (069.8011.372) и Марија Младеновић (069.5598.355). Контактирајте нас и путем мејла info@sabackiletwifestival.com

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa