Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.

ЧИВИЈАШКИ “™ОРОСКОП

Рак
Васколики српски народ је познат по томе што воли да се меша у све, попут маргарина. Тако је и са вама. Ви сте задужени, колико знамо, за Косово, а самокооптирали сте се и питања везана за БиХ. Колико је то паметно, не можемо да проценимо. Бог рата Марс је и даље ван вашег сазвежђа, али констатна призивања могла би да га приближе. За све нас је боље да буде тамо где сада је, а ви се мало смирите. Лето је, уживајте, мало плажа, базен, планина, што не и бања.
Лав
Када неко не уме да прочита име италијанског председника са папира, па га назове ““ мортадела, сигурно му је загарантована нека функција. Када је о вам реч, точак функционерске судбине се зауставио на место ““ председник скупштинског Одбора за безбедност. Мало ли је? Можда сте могли да се очешете за неку јачу фотељу, али ово место је много утицајно. Све ћете знати. И ко су фантоми, и које то стране службе вршљају по нашој Србији, и ко спрема државне ударе или планира „убијање Вучића“. Прави сте човек на правом месту. Само да вам не упадну неки странци, куку вама онда. Због читања имена.
Девица
Ви као да не знате у којој Влади седите. Да вас подсетимо, Влада чији сте члан има само један пут и то је ка ЕУ. Чак се ни народ ту не пита, јер је ОН лепо рекао да никаквог референдума неће да буде. Иако је ваша позиција више него неупитна, иако сте ви срчани борац који ЊЕГА уме да брани више и јаче него партијски другари из СНС, мало се примирите. Иако би неко помислио да немате где виша, и вас чека напредак. Барем једног од вас.
Вага
Нормално је да ви најбоље знате како функционише неко ко је код вас био „мали од палубе“. Вама је сасвим јасно да он не да државним функционерима да иду на летовање јер би трошили државну лову. Иначе, нико, па ни ОН, не троши средства порезних обвезника Србије. Много нападате све друге, само њега чувате. Чини нам се да то радите намерно и смишљено. Ако је ОН толико добар, па не би код вас био „мали од палубе“. Биће да су ту поново неки интереси.
Шкорпија
Ако је неко заслужио пензију, то сте ви, али ако неко не треба да иде у пензију то сте, опет, ви. Србија има мало таквих људи и треба да их чува, негује, подстиче, а не да их нервира и тера да под старе дана корача против силе и неправде. Много сте дали кошарци и вероватно можете још, али сви ми из захвалности морамо да поштујемо вашу одлуку. Пред вама је период мира и уживања које ће, с времена на време, реметити свакодневна, обавезна доза глупости.
Стрелац
Човек цео живот гради своју каријеру. По томе остане упамћен. А, онда га неки лоши људи искористе, злоупотребе и „гудбај Чарли“. Немате ви никакве везе са свиме оним што се дешава у Обреновцу. Дали сте оргоман новац да се нешто уради, поделили сте и кључеве станова несрећницима који су остали без крова над главом у оним језивим поплавама. Сада они морају те кључеве да врате, јер неко у општини није одрадио посао како ваља. У наредних неколико дана биће секирације и нервирања, али пребродићете ви то без тежих последица.
Јарац
Ретко ко као ви уме да каже оно што мисли. Тобоже, шокирани сте због изјава које стижу из Сребренице, а у ствари такво стање изазива чињеница да још чекате позив у Владу. Ви у нови кабинет старог премијера улазите сигурно. Ван фотеље можете да останете само ако ви то будете желели. Тешко да гледате толико у будућност и да можете да видите да би то било боље.
Водолија
Зар ви немате неке друге, државничке обавезе, него морате да гледате српске кошаркаше у Арени? За мало и ово да избаксузирате. Идите негде на пут, у неку пријатељску посету. Треба и Драгица мало да се понови, неки шопинг. Пустите кошаркаше да се пласирају за Ријо, има супер слика на фул ХД телевизорима. И још седити поред оног риђокосог који је давно остао дужан ЊЕМУ. Немојте да тестирате судбину.
Риба
Ко би рекао да таквом моралној и физичкој громади смета шака јада и не да ни то мало сна попут опозиције у српског парламенту. Ако су ти јадни комарци криви што Србија још нема Владу, јер да има они би се раштркали по разноразним морима, па да им мандатар доака. Ако је то највећи проблем са којим је Србија супчена, онда смо ми једна срећна и уређена држава. Дајте се мало уозбиљити.
Ован
Ваша оставка је, морамо да признамо, изненађење и за астрологе, звезде, ма читав универзум. Кажете да вам је менаџмент сметао и мешао се посао. Биће да је ту неко други умешао прсте, али нека буде као што сте ви рекли. Неће се вас нико одрећи, никада и није и не би требало да буде проблема са вама у будућности. Видећемо ко ће да ускочи у вашу фотељи и онда ће много тога да нам буде јасније.
Бик
Засијали сте као нова звезда у далеком, сићушном сазвежђу. Бити амбициозан, није мана. Проблем је да ли вам је неопходно да се кандидујете за председника странке која више није ни највећа опозициона. Јесте да вам је та странка много дала, али не морате баш ви да трчите трку која је унапред изгубљена и која, по свој прилици неће донети ништа ново и ништа боље. Можда да још једном размислите?
Близанац
Деси се пораз и то није спорно. Незгодно је што смо се сви ми везали уз вас и доживљавамо сваки ваш успех и неуспех као да је наш. А, и јесте. Међутим, нема разлога за бригу. Ви ћете још дуго, дуго, бити ту где јесте и то само захваљујући себи, свом раду, труду и залагању. Много је изазова пред вама ““ Олимписјке игре, тај Сисинсинати који недостаје, УС опен... Прорадиће у вама тај чувени српски инат.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Марка Ђурића, Игора Бенчића, Александра Вулина, Војислава Шешеља, Душана Дуду Ивковића, Дејана Станковића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Љиљану Смајловић, Зорана Лутовца и Новака Ђоковића.
Пише: Ненад Кулачин, астролог у по

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa