Инфо

7. јул 2016.7. јул 2016.
ДОБИТНИЦИ НАГРАДНЕ ИГРЕ „ГЛАСА ПОДРИЊА“ ПРЕУЗЕЛИ НАГРАДЕ

ОДУШЕВЉЕЊИМА НЕМА КРАЈА

Од објављивања листе награђених у просторијама „Гласа Подриња“ протеклих дана било веома живо. Задовољни добитници највернији читаоци недељног листа дуге традиције
Преко четрдесет година сам редован читалац „Гласа Подриња“. Родом сам из Богосавца, а удата у Богатић. Још док сам ишла у школу у Поцерском Добрићу куповала сам „Глас Подриња“. Мом мужу и мени то су биле прве новине које увек купујемо сваког четвртка. Наљутим се кад ми случајно продавац не остави примерак. Изненадила сам се и обрадовала када су ме обавестили да сам добитница ЛЕД телевизора. Новине ми се свиђају овакве какве су. Било је пуно измена. Волела сам кад је излазила рубрика о венчанима, а свиђа ми се што поново добијамо информације колико се родило деце. Све у свему ја ћу га читати док будем жива ““ Ивка Малетић, добитница ЛЕД ТВ-а из Богатића.
- Ово ми је прва награда. „Глас Подриња“ читам већ годинама и то нам је породична традиција. Волела бих само да има више женских тема, прича о козметици. То ме интересује јер и сама пишем блог о томе. Свима бих поручила да наставе да читају „Глас Подриња“ и да учествују у наградним играма ““ Верица Марковић, добитница селфи штапа.
- У браку сам четрдесет осам година и од тада купујемо „Глас Подриња“. Нисмо прескочили ниједан број. Прва награда. Наставићемо. То је наш лист. Читамо га редовно. Чак и кад смо на одмору оставимо комшијама да нам купе. У задње време побољшао се. Има више информација, више различитости. Комплетнији, пунији - Александар Николић, који је преузео награду уместо супруге Бранке.
- „Глас Подриња“ читам четрдесет година и више. Једно време сам радио у Хрватској и био сам претплаћен на „Глас Подриња“ две године. И данас га стално читам. Прва ми је награда. Послао два купона и оба су извучена. Нисам се заиста томе надао. Највише волим да читам, фељтоне попут овог о Мишарској бици. Раније је било вести и о венчанима тако да сам у оно време док сам радио у Сплиту знао ко се од мојих другова венчао. Не би било лоше поново то вратити. Читам га редовно. Чак имам комшије којима дам да га прочитају и врате ми - Србољуб Ђурић, добитник мајица.
- Откако знам за себе читам „Глас Подриња“. Моја супруга је уместо мене послала купон. Обрадовао сам се искрено зато што волим „Глас Подриња“, читам га све ове године па се десило и то да сам добио награду. Коректни сте. Све што објављујете задовољава наше потребе. Сваког четвртка са нестрпљењем чекам да изађе, да га купим, прочитам - Милован Стефановић, добитник мајице.
- Прва награда. Редовно читам „Глас Подриња“. Поручио би и осталима да га читају и играју награду игру. Немам примедби сем што би могла да се убаци укрштеница - Страхиња Жарин, добитник мајице.
- Узела сам осамдесету годину. Четрдесет четири године сам у Барама и редовно читам „Глас Подриња“. И мој свекар, код кога смо у почетку живели, обавезно га је куповао. Задовољна сам са оним што нуди ““ Добрила Маринковић, добитница мајице.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa