Инфо

7. јул 2016.7. јул 2016.
У СУСРЕТ ЦЕРСКОМ МАРШУ

ПРИЈАВЕ ДО ПРВОГ АВГУСТА

Удружење грађана “Церски марш“ у уторак је организовало промоцију ове манифестације у центру града, испред Старе робне куће. Чланови удружења делили су флајере пролазницима, а сви који су желели могли су да попуне пријаву за учешће на Маршу.
Председник Удружења Божидар Катић још једном је позвао све који желе да учествују на Маршу да се пријаве. Такође, навео је и новине које су предвиђење за ову годину.
-Ове године кренућемо са Трга шабачких жртава. Окупљање је у 7 сати ујутру. Траса манифестације биће као и прошле године. Код Млина у Бојићу скренућемо лево, ићи кроз Синошевић и изаћи на центар Волујца. Показало се да је тај пут лакши и безбеднији за учеснике, јер је фреквенција саобраћаја знатно мања. Сви који желе да учествују морају да се пријаве на наш фејсбук профил или на број телефона 065/43-74-921. Потребно је да оставе име, презима, место одакле долазе и број телефона, а малолетним лицима треба и одобрење родитеља, навео је Катић.
Пријављивање је до 1. августа, а ово је неопходно учинити да би организатори могли за све да обезбеде воду, храну, медицинску пратњу и превоз са Цера.
Церски марш ће се ове године одржати 14. августа, а тема је лик и дело војводе Степе Степановића.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa