Инфо

14. јул 2016.14. јул 2016.
РАДНИЧКИ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

ПОБЕДНИЧКЕ АМБИЦИЈЕ

Шабачки “Раднички“ одмарао је непуних месец дана, а од четвртка стартовао је нови припремни период за други најстарији фудбалски клуб
Шапчани су, без поговора, били најбољи тим пролећа у Окружној лиги, а учинак од 12 победа, 2 ремија и једног пораза довољно говори у прилог томе. Ипак, слабији наступи током јесени, спречили су да клуб, већ сада, има статус зонаша.
- Пролеће је било фантастично и штета што одличне игре нису крунисане пехаром, али шта је ту је, идемо даље. Име и традиција Радничког намећу победничке амбиције у свакој утакмици, а тако ће бити и у предстојећем првенству ““ истиче тренер Ђорђе Михаиловић.
Уз неке одласке, тренеру на располагању неће бити Лукић и Лазић, дугогодишњи првотимци који су завршили играчку каријеру. Црвени дрес носиће, и троје новајлија: Миловановић (Дрина Љубовија), Куршаковић (БМР) и Срнић (ОФК Шабац).
Сви у Радничком очекују још изједначенију лигу него у прошлом првенству. Места Дрине, Липолиста, Јадра и Завлаке попуниле су амбициозне екипе Младог Борца, Цера, Мајура и Јевремовца. Уз квалитетан фудбал, очекује нас и много локалних дербија.
- Нико од новајлија није ушао да би се борио за опстанак, већ желе своје место у врху табеле. Исто тако ни староседеоци не желе да препусте своје позиције и очекује нас много лепог, неизвесног фудбала и тешких утакмица ““ додаје Михаиловић.
Као и претходних година, целокупне припреме клуб ће спровести у Шапцу, а напредак ће проверавати кроз пријатељске мечеве. Већ су договорена два дуела, против Лознице и Прова.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa