Инфо

14. јул 2016.14. јул 2016.
АМАТЕРСКА ЛИГА ШАМПИОНА У МАЛОМ ФУДБАЛУ

“ДОК“ У ОДАБРАНОМ ДРУШТВУ

У Словенији, од 23. до 25. септембра, биће одржана Лига шампиона у малом фудбалу за аматере, а један од 64 учесника је и “ДОК“ Шабац
Екипа сачињена од запоследних медицинских радника шабачког Дома здравља, Опште болнице и ДЗ Коцељева, тријумфовала је три пута у Бизнис лиги Шапца, а освајањем Купа Србије, изборила је пласман на најпрестижније такмичење аматера у малом фудбалу. Крајем септембра, у Марибору, 64 екипе из 32 земље бориће се за титулу. Осим шабачког тима, Србију репрезентује и “Полимарк“ Београд.
- Ми смо годинама заједно, фудбал обожавамо и то је оно што нас је водило до успеха. У Словенији су терени са природном травом, уз рукометне димензије игралишта и голова Радујемо се свакој новој утакмици, турниру, а ово ће бити ново искуство за нас ““ истиче тренер Миленко Матић.
За сваку екипу наступа пет играча у пољу и голман, а једини услов је да не сме у тиму да буде професионалаца. Ривали још нису познати, али јесте сустем такмичења. Тимови ће бити подељени у 16 група по 4 екипе, а потом следи нокаут фаза за 2 најуспешније из сваке групе.
- Ко год да буде ривал, ми ћемо тежити да се представимо у што бољем светлу и трудити се да победимо. Такав приступ нам је доносио успех до сада, а надам се да ћемо бити поносни и после наступа у Словенији ““ уверава Матић.
Трошкове одласка и боравка у Марибору, сносе учесници.
- Лиценца је 2.000 евра, трошкови по играчу су више од 130 евра и обезбеђивање средстава је свакодневна активност за све нас. Позивам и овим путем све који желе и могу да помогну да нам се јаве ““ додаје тренер ДОК ““ а.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa