Инфо

21. јул 2016.21. јул 2016.
ДАЉИНСКО ПЛИВАЊЕ У ШАПЦУ

КУП СРБИЈЕ

У недељу се у Шапцу наставља Отворено Првенство Србије у даљинском пливању. “Сербиа опен цуп“ биће, 13 ““ ти пут , одржан на плажи “Стари град“, а старт прве трке планиран је између 10 и 10:30
Организатор такмичења, Клуб даљинског пливања “Трка мира“ очекује наступ око 250 пливача из целе Србије у свим узрасним категоријама. Пливачи ће наступити на пет дистанци: 100, 200, 400 и 1.200 метара, као и главној трци на 4,5 километара “Меморијал Љупче Костић“, која ће и затворити програм манифестације.
Пливаће све узрасне категорије, од пионира до најстаријих ветерана. Осим пливача из целе земље који су најавили долазак, врло је могуће да конкуренцију појачају и пливачи из окружења који су ме већ контактирали, те би овогодишњи Куп могао да поприми и међународни карактер. Биће лепо време, биће неизвесне и квалитетне трке и позивам све Шапчане да дођу на Саву, уживају и упознају будућност српског пливања ““ истиче заменик председника КДП “Трка мира“, Милорад Рајшић.
Пријаве се прикупљају на дан такмичења, од 9 часова, а “врата“ су отворена свима, без обзира да ли су, до сада наступали или не, да ли имају клуб, да ли се такмиче или су једноставно заљубљеници у пливање. Обезбеђене су награде за најуспешније, у виду диплома, медаља, мајица, пехара. Суорганизатор такмичења ја Савез за даљинско и маратонско пливање Србије.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa