Инфо

21. јул 2016.21. јул 2016.
СЦ “ФЕНИКС“ У ПРОЦЕСУ ИЗГРАДЊЕ

ЗА САДАШЊЕ И БУДУЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Током септембра требало би да почне са радом део Спортског комплекса “Феникс“, центра који гради Омладински фудбалски клуб “Шабац“. Објекат је у процесу градње, радови се изводе фазно
Као клуб растемо из године у годину и логичан наставак развоја је стварање објекта који ће пружити све услове за напредак свих наших селекција, а посебно млађих категорија које су нам приоритет. Тренутно имамо 260 полазника, а жеља нам је да тај број буде у сталном порасту ““ истиче члан руководства клуба, Јане Гаваловски.
СЦ “Феникс“ у близини Капитол парка и Шабачког хиподрома, када буде комплетиран, на простору од 1,7 хектара налазиће се две балон хале и два отворена терена, од којих ће један бити класичних димензија за велики фудбал (100 џ 70) и мањи (50 џ 30), а у плану је и игралиште за најмлађе.
- Уз то, део СЦ биће и две зграде са 16 свлачионица, теретаном, мини спа центром, као и кафићем и рестораном на горњем спрату. До септембра би требало да буде завршен први део и да се отвори део терена, а током 2017. године биће завршен читав комплекс ““ додаје Гаваловски.
Земљиште је ОФК “Шабац“ купио од града. Велику финансијску и сваку другу помоћ имао је од српског интернационалца.
- Велико је питање да ли би наш сан почео да се остварује да није било Бојана Јоргачевића. Наш некадашњи репрезентативац помогао нам је и финансијски и на сваки начин. Он је сјајан човек, спортиста, препознао је наше тежње и већ дуго је члан ОФК Шапца. Наравно, по завршетку каријере, још активније ће се укључити у рад клуба.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa