Инфо

21. јул 2016.21. јул 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Лав
Као бомба је одјекнула вест да нећете играти тенис до краја године. Ретко ко се томе обрадовао није. Урадило сте све што сте могли, освојили толико трофеја, остварили велике рекорде. Саша Радуловић би помислио „Доста је било“, али ви планирате и даље да се бавите белим спортом. Ми само можемо да се надамо да ће Влада у Србији да буде формирана пре него што се ви вратите на терен.
Девица
Шта вама би да се унапред искључите из Владе ако њен премијер не буде ОН. А, шта ако вас предложи за мандатара, шта ћемо онда? Која ће љубав да победи ““ према ЊЕМУ или према себи? Мало узмите ваздуха, позовите за савет вашег саветника Алана Форда, и добро размислите шта чинити. Има ОН и Небојшу из Београда да га брани, полако. Ионако нисте у истој партији.
Вага
Многи су веровали у ваше опозиционе речи, у то да имате два тумора ““ Николића и Вучића, да можете са Вучићем само ако се окрене Русији, итд. А, онда синове лепо удомисте. А, онда синове лепо удомисте. Једног код Вучића у Земуну, другог код Шапића на Новом Београду. Остало је да удомите још два, и нема проблема. А, Јадранка да кува и чува унуке. Не иде то баш тако. Није у реду. С друге стране, много је боље овако, капље, мало по мало, али капље.
Шкорпија
Види се да му нисте дорасли. Ви бисте по напредном правилнику службе требало да грађане примате барем сат раније од ЊЕГА, а не три сата касније. Зар су становници Палилуле привилегованији од остатка Србије чији житељи морају да устану барем у четири да би заузели бусију за пријем код мандатара од 5,30? Ваше комшије могу да се наспавају до седам, пола осам, па код вас на разговор. Нисте оставили утисак на ЊЕГА, а 17 година сте млађи. Потрудите се мало више, и наклоност ће доћи сама по себи.
Стрелац
Мало је нама рушења и фантома, и није потребно да се најављују неке нове акције. Али, ви сте познат као човек од акције и за вас нема одмора, као и за ЊЕГА. Биће посла за фантоме. Кажете да ћете све да рушите што није усликано до 2015. Овога пута само мало паметније. Позовите ЊЕГА да вас предводи, немојте овога пута да заборавите. ОН вапи да учествује у тој акцији. А, и вама ће добро да дође. Нисте ви мали.
Јарац
Полако али сигурно преузимате од Вулина палицу дежурног опонента Хрватима. Ред је био да о добросуседским односима води рачуна шеф дипломатије, а не министар за рад. Мало сте изгубили иницијативу, реагујете на њихове реакције, уместо да акција буде у вашим рукама. Најтурбулентнији период ове године сте пребринули, неизвесност око вашег учешћа у Влади, па нема разлога да се не посветите свом послу.
Водолија
Ако ви не размишљате о председничким изборима, онда стварно не знамо ко размишља. Добро, можда и Тадић размишља, али да се вама та идеја не врзма по глави, то је просто немогуће. Немате ви други посао, а још сте, Богу фала, витални. Нема ниједног разлога да не истрчите још једну трку с пролећа 2017. А, и Драгица се таман привикла на улогу фрст лејди. О шансама ћемо други пут.
Риба
Ваша изјава да можда и не будете премијер је равна сензацији. Ту изјаву као да је дао Мали принц који је залутао у причу о Чаробњаку из Оза. Не играјте се са стањем нације. Хоћете да се присталице повешају као шунке по бачким пушницама. Не чините то, него засуците рукаве и формирајте већ једном ту Владу. Многи се тресу шта ће бити са њима. Не знају људи где ће, шта ће, са чим ће. Лако је вама када имате Вулина.
Ован
Свакоме се деси некада у животу да испадне овца, али ви га баш претерасте. И опет су деца на тапету. Па, ко још нормалан женском детету које још није зашло ни у пубертет жели да се добро уда. Чекајте мало, нека дете прво заврши школу, факултет, освоји неке трунире, па онда нека се удаје. Дете сада жели само да игра тенис. Тај стрес од рада викендом је изгледа погубан.
Бик
Имали и једног Партизановца на свету, сем вас, који је могао да помисли да ви можете да допринесете бољитку црно-белих. И птице на грани знају да доброг руководиоца не чини лепо оделу и томпус у устима. Много је Партизан велики клуб да би се коцкао са вама. Има тих средстава за прање свести и биографије колико хоћете, не играјте се са институцијом. Једноставно време кад тад прегази све нас. То треба да схватите.
Близанац
Ви се добро разумете у прелетавање, али вам уметност не иде од руке. Какве везе политичка пропаганда има везе са концептуалном уметношћу и још са Марином Абрановић. Ако тако мислите, конкуришите за Бијенале у Венецији, или за Музеј модерне уметности. И они вероватно једва чекају да виде изложбу „Нецензурисане лажи“. Не могу да живе без тога. Можда да им понудите као екстра додатак и изложбу ваших чланских карата.
Рак
Преживесте ви прво гласање у УН. Према незваничним информацијама били сте трећи, али испред Хрватице, што је већ огромна победа. Тешко ће бити даље, шанса је мала, али нада последња умире. Ви за разлику од Хрватице имате алтернативу ““ председничке изборе у Србији. Вама је ионако важно да само будете шеф ““ дипломатије, света, Србије, свеједно.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали, Роџера Федерера, Александра Вулина, Војислава Шешеља, Александра Јовичића, Горана Весића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Жику Шареницу, Милорада Вучелића, Мају Гојковић и Вука Јеремића.
Ненад Кулачин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa