Инфо

14. октобар 2010.14. окт 2010.
КОЦЕЉЕВА

ДЕЧЈИ СИГУРАН КУТАК

Низом активности и у коцељевачкој општини обележена је Дечја недеља чији је циљ да скрене пажњу друштва на најмлађе, на њихова права да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење свих својих потенцијала
Учешће у обележавању Дечје недеље, која се ове године одвијала под мотом Застани свете, бар за тренутак, да деца нађу сигуран кутак, узеле су све васпитно-образовне установе на подручју ове општине.
У вртићу су организовани квиз на тему Здрава храна сваког дана као и такмичења под називом У здравом телу. Дечја недеља била је прилика и за одржавање Ђачког парламента а у седници која је одржана у сали СО-е Коцељева седници овог парламента су присусвовали ученици основне и средње школе. Осим ђака у раду парламента су учествовали и професори, секретар СО-е Коцељева Предраг Ђаковић и начелник одељења за друштвене делатности Радован Ранисављевић који је говорио о неопходности рада ђачког парламента и о сарадњи ученика како са руководством школе тако и са локалном самоуправом и позвао представнике парламента да присуствују и раду локалног парламента.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa