Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.
ВЛАДИМИРЦИ: НОВА РАДНА МЕСТА

КРЕЋЕ ФАСО

Фирма Ив Лајн из Београда поставила је линију за рециклажу отпадном материјала и почела пробну производњу. За 25 радних места спрема се из масе незапослених углавном млади кадар. Све личи на стара добра времена у кругу фабрике која је пленила пажњу.
- Од 2004. године трајала је агонија ове фабрике, а потом је ето из руине и опустошеног простора где је украден и Трафо никла је ето нова производња која ће од отпада очистити ове просторе а и шире, каже председник општине Владимирци Милорад Милинковић и додаје.
- Најбитније је да се ради и да лагано оживљавамо некадашње руине. Уколико се уведе и сменски рад ето још двадесетак радника и нашој срећи неће бити краја. Фирми Ив Лајн велико хвала што улаже у малу средину и надамо се да ће и други поћи тим путе. Тим пре што доноси у Владимирце машине у вредности од пола до милион евра, а то говори само за себе, каже Милинковић.
Простор од којег се окретала глава сада одише ужурбаношћу а, вреће са скоро тону материјала за наставак производње у другим фабрикама ниже се у све већем броју. Ускоро и пуном паром креће ФАСО.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa