Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.
ДЕРБИ У МАЈУРУ

НОВА ЛИГА ““ СТАРИ РИВАЛИ

Прошле сезоне готово до последњег кола водили су борбу за Окружну лигу. На крају, “Мајур“ је лакшим, а “Млади Борац“ тежим путем дошао до циља. Сада, већ у првом колу, поново “укрштају копља“
Обе екипе уверене су да им је место у овом рангу и чим су обезбедили улазак, отпочели су стварање састава који ће бити на нивоу бољих екипа Мачванске окружне лиге. Како би се амбиције реализовале, домаћи терен мора бити “неосвојив“, ако не за све, онда за већину екипа. Мајурци, значајно појачани током лета, у сезону улазе са много оптимизма.
-Припреме су биле одличне, прелазни рок још бољи. Вратили смо неке наше бивше играче и сада истичем да су сви фудбалери Мајурци и надам се да ћемо успешно репрезентовати наше место дуге фудбалске традиције. Наше амбиције су горњи део табеле. Дубљани су се значајно појачали и једино што је сигурно, то је да нас очекује тврд и неизвестан меч где ће детаљи одлучивати. Сваки исход је могућ ““ истиче председник ОФК Мајур, Раденко Полић.
Да им покваре планове, свим силама, потрудиће се фудбалери из Дубља. Због баража, њихова сезона је трајала до почетка јула, али успешан завршетак, дао је елан за рад током лета. Успех у Мајуру, био би додатни подстрек Младом борцу. Као и ривали, у управи Младог борца “гледају“ка горњем делу табеле.
-Све осим пораза у првом колу задовољиће наше амбиције на старту. Наравно, гарантујем да сваку прилику за три бода нећемо пропустити. Сачували смо костур екипе из прошле сезоне, Напустио нас је Ђурковић, а тим су појачали Радукић, Сарић и Ђонлић. Задовољни смо жељом И формом играча, а верујем да ћемо једнако задовољни бити и у мају 2017. године ““ уверен је члан управе Младог Борца Данило Спасојевић.
Ко ће са више оптимизма дочекати друго коло, биће познато већ у суботу, око 19:50, а знак за почетак дербија прве рунде Окружне лиге на терену у Мајуру, арбитер ће дати у 18 сати. Претходне сезоне Мајурци су славили 3:0 на свом терену.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa