Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ЛАВ
Сигурно да вам је много теже пало то што вас је ОН прекорио да гледате у мобилни него што вас је Шешељ назвао “клемпом“. Нисте ви криви што вас је природа обдарили више у ушима и то не би требало да било коме смета. Мало ли сте претрпели зезања у школи, тако да није требало да вас бивши шеф прозива, али куд бре да се загледате у мобилни док ОН чита експозе. Пазите, то вам је први жути картон. Следећи је ““ гудбај Чарли. Ако неко може да чита шест сати, можете и ви да слушате.
ДЕВИЦА
Лепо сте ви дочекали да вас кум и некадашњи ученик и следбеник снабдева пеленама пред милионским аудиторијум. Али, истрпели сте то достојанствено. Треба све то прогутати, ипак сте у коалицији са ЊИМ у Земуну, и дете вам тамо ради. Ако је вама и малчице било тешко због тог дуготрајног читања експозеа, морате признати да вам је, ипак, мало било драго око срца, јер је ОН је ваше чедо, ви сте га гласали гледајући себе у огледалу. А, сада је порасло дете, осамосталило с哦
ВАГА
Лако је вама, ви сте свој опстанак у влади давно пребринули и онда се на миру бавите вашим сектором ““ Хрватском. Суседи би вам много “пали“ лакше да сте постали министар полиције или одбране, као што сте и очекивали, али и као министар рада имате сваколика овлашћења да дате свој допринос у уназађењу односа између две земље. Толико сте нестрпљиви да чујете одговор ЕУ на премијерово писмо да сте морали да се мало примирите. Бидите спокојни, Београд и Загреб неће скоро да се примире.
ШКОРПИЈА
То што сте министар унутрашњих послова значи да се бавите пословима унутар земље. За спољне послове је задужен Дачић, а за Хрватску Вулин. Мада, није на одмет да се нека умерена реч и дипломатска порука упути Загребу у смислу да тамо неки министар хрватски може да ућуткује своју маму и тату, а не Србију. Важно је увек бити на бранику отаџбине и послушати ЊЕГА када то тражи од вас. А, вама то није потребно, јер га углавном предухитрите.
СТРЕЛАЦ
Где бре баш ви да се огласите и да говорите о ширини и толеранцији. Ви сте поникли из странке која је нашироко позната, како по ширини, тако и по толеранцији. Сећате се да сте били прави радикал. То што сте сада догурали до места војвођанског премијера даје вам за право да делите лекције капом и шаком, па чак и Чеди за кога, реално, није ни било места у ЊЕГОВОМ кабинету.
ЈАРАЦ
Како је милина било бити ви ових дана. Ви сте миљеник среће. Како сте се само облизивали приликом читања еспозеа, то ни мало дете не може када добије слаткиш. Ваш слаткиш није ништа ново у односу на онај који сте досада лизали, али наставићете да га лижете. Мали је проблем тај што се у вашем сектору дашавају неке чудне ствари и готово ћете свакодневно морати да се бакћете са нотама, али изборићете се већ ви. Ако затреба, ту је Вулин.
ВОДОЛИЈА
Ваша мудра и паметна одлука да се вратите из Рија је обрадовала нацију, али и спортисте. До сада их је терао неки баксуз и свуда где сте се појавили они су кикснули. Па, чак и тамо где се нисте појавили, исто. Далеко је догурала ваша карма. Верујемо да није било лако убедити Драгицу да спакује све те комплетиће које је понела у далеки Бразил, и да се одрекне Копакабане, али ваша реч мора да се слуша. Сада можда и негде победимо. Баксузи су стигли кући.
РИБЕ
Поново сте нас прешли. Ми се спремили за 400 и кусур страна експозеа, кад оно “само“ 68. Олако прелазите спреко свега што сте рекли. Мислите да ће све то лако проћи код народа. Хоће, али докле? Испуните једном оно што кажете. Нико вам није крив што сте се уморили приликом читања, сами сте тражили. За Бога милога, престаните да кукате. Ето нове Владе. Засуците рукаве и радите.
ОВАН
Очекивали смо да ће се и за вас наћи неко место у Влади. Просто је немогуће да сте изостављени, а нема вас ни у Парламенту. Сви ти ваздуплохови и остали лапсуси, као и куповина карте за први лет у Њујорк, нису вам помогли да се докопате министарске фотеље. Не треба клонути духом. Ето, отворило се место директора Поште Србије, можда вас се сети.
БИК
Сви су очекивали да останете у Влади. Велико је изненађење за све што сте испали из првог тима. Зашто? Верујемо да то само ОН зна. Нешто сте се прерачунали, или сте га зезенули. Не брините ништа. Рука руку мије и наћиће се нешто већ за вас.Није лоше код ЊЕГА бити ни на резервној клупи Спомиње се БИА, као и место градоначелника, али о том, потом.
БЛИЗАНЦИ
Злотвори вам не дају мира.Ископали су вам неки мали дуг тамо у Америци и одмах дигли халабуку. Као, дугујете за порез у Америци више него Ал Капоне својевремено. Није то ни нека кинта. Милионче. Зарадило се то, тачније ““ зарадила је жена, као и све друго што имате. А, лепо сте им помогли да дођу на власт на Врачар, и видите како вам враћају. Не брукајте се и вратите тај дуг, ако га уопште има, да вас не прозива онај Жељко Митровић којег Информер није нападао када је Србији за порез дуговао много више од тог милиончета.
РАК
Како ће Србија без вас, ако нас, не дај Боже, поново погоди једном у хиљаду година нека поплава. Верујемо да ОН није два пута размислио када је место без портфеља оставио без вас. Ви сте у тим кризним ситуацијама били толико моћни и неприметни да је у поплавама све текло као бистра вода у потоку. Остаје нам да се надамо да су са вама из Владе отишле и све могућности да нас поново, једном и хиљаду година, стрефи поплава.
ПС. У овом тексту нисмо спомињали...
Ненад Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa