Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.
Активности Клуба за тражење посла у Крупњу

КАКО ДО ПОСЛА?

У току је обука за активно тражење посла и конкурентност на тржишту рада. Помоћ незапосленим особама да усвоје вештине и потребна знања како би лакше дошли до посла
Прва група од десетак полазника, у недавно отворенм Клубу за тражење посла у Крупњу, кренула је са радом у понедељак 8. августа. Главни циљ је унапређење знања и вештина за активно тражење посла и конкурентност на тржишту рада.
Клуб за тражење посла помаже незапосленим особама да усвоје вештине и знања потребна за активно тражење посла, да одреде своје професионалне циљеве и повећају мотивацију размењујући искуства. Полазници ће имати прилику да стекну потребне вештине како би конкурисали за посао и представили се послодавцу.
Према речима Жарка Недића саветника за запошљавање и вође Клуба за тражење посла у Крупњу обука иде према унапред утврђеној динамици, а полазници су показали велико интересовање за ову врсту едукације. Потврђено је да овакви и слични програми у великој мери доприносе смањењу незапослености.
Период обуке, у зависности од степена образовања полазника, траје око две недеље. Очекује се да ће до краја године у Клубу за тражење посла обуку успешно завршити око 60 полазника. По завршетку обуке сви полазници ће добити уверење о успешно завршеној обуци које ће им добро доћи приликом запошљавања.
Душан Жугић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa