Инфо

21. октобар 2010.21. окт 2010.
РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР РЕАЛНОГ АИКИДА У ПРЊАВОРУ

РУСКИ ПОКЛОН ОД 600 ХИЉАДА ДИНАРА

У Основној школи “Краљ Александар Карађорђевић“ у Прњавору, недавно отворен Регионални центар светског центра реалног аикида. Финансијска помоћ руског “Лукоила“, у струњачама „Татами“, површине 140 м2, а пригодној свечаности, поред осталих присуствовали представници руске амбасаде у Београду, руски новинари, директор компаније дародавца и представници шабачке Градске управе. Центар отворио Љубомир Врачарић, председник светског центра Реалног аикида
Високи представници руске амбасаде у Београду, аташе за културу Алсександар Конанихин са првим саветником за економију и привреду Јевгенијем Лукиним, бројни руски новинари дочекани су са хлебом и сољу, испред храма Светог Пророка Илије у Прњавору. У храму им је приређен молитвени дочек. Добродошлицу је пожелео прота Мирослав Јаковљевић, намесник мачванско-поцерски, који је том приликом гостима уручио икону Светог Саве.
- Икона првог српског архиепископа, красиће мој кабинет, уз захвалност, рекао је Конанихин. Након тога у спортској хали школе извршена је свечана предаја вредног поклона, познате руске нафтне компаније “Лукоил“, која успешно послује у Србији. Поред руског аташеа за културу, примопредају поклона извршио је финансијски директор “Лукоила“ Константин Половцев. Они су били генерални спонзори акције “Стоп насиљу, дроги и алкохолизму ““ шампиони за идоле“. Пожелели су више деце на тренинзима и мању изложеност улици.
Центар је отворио Љубомир Врачаревић председник светског центра Реалног аикида.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa