Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.
УСКОРО У ШАПЦУ

ОТВАРАЊЕ ЈОГА ПАРКА

У суботу, 20. августа, на Старом граду, Јога центар Шабац отвара Јога Парк, уз подршку Града, Спортског савеза Шапца и Јога савеза Србије. Незванично, од почетка августа, Шапчани су у прилици да, понедељком, средом и петком, присуствују бесплатним часовима јоге на отвореном.
Јога је препозната као вид рекреације који омогућава да се поред физичке добробити, људи ослободе стреса, који је постао константа наших живота. Јога Центар Шабац регистрован је 2008. године, као први и званични центар јоге изван Београда. Члан је Јога Савеза Србије, јединог признатог савеза од стране Министарства спорта и омладине и Министарства здравља. Часове Хатха јоге води лиценцирани сертификовани инструктор Тамара Томић.
- Претходно искуство у оквиру акције “Лето на Сави“, указало нам је огромну заинтересованост наших суграђана за јогу. С тога смо дошли на идеју да, у циљу побољшања квалитета живота, обележимо зелену површину у нашем граду која ће бити препознатљива као простор где ће се одржавати бесплатни часови јоге током летњих месеци. На овај начин би се допринело промовисању рекреативних активности, посебно за одрасле суграђане, каже Томићева.
Јога Парк ће користити јога центри, који су чланови Јога Савеза Србије из Шапца. О годишњем, месечном и недељном распореду бесплатних садржаја за суграђане и туристе, задужена је Тамара, као представница Јоца центра Шабац.
- Очекујемо присуство многобројних суграђана и угледних личности из спортског и јавног живота, оснивача Јога Савеза Србије и представнике Спортског савеза Шапца. Позивамо грађане да се, уз стручне сертификоване и лиценциране инструкторе јоге, придруже активном одмору у природи, додаје Томићева.
Отварање Јога Парка заказано је за 12 часова.
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa