Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРОМЕНЕ НА ЧЕЛУ

ОСТАВКА КОВАЧЕВИЋА

Неуморни оперативац Раде Ковачевић, у тиму који је забележио вредне резултате, дао је оставку на место помоћника председника општине. То је по његовим речима морални чин.
- То је изнад свега морални чин, а зарад свега што се издешавало везано за изборну комисију. Тешко ми пада све то и љага коју никако не могу поднети. Док се то не реши не желим да обављам ову функцију - изјавио је Ковачевић.
Према његовим речима, велики новац за малу општину, од тима који је добио поверење да ради, али никако на штету грађана и буџета. Нагласио је да мора да се до у танчине испита ко је омогућио све те неморалне радње, и ко је ту и колико за органе који су надлежне за овако бесрамне, али и велике отимачине, од оних који тешко живе.
- Све калкулације из тима оних који све прате тражећи грешку, падају у воду. То је једини начин да се истера на чистац оно што нам не служи на част и што је љагом обележило и рад наше општине, али и образ свих. Велики је новац у питању и док се не нађу пред органима који су надлежни за овакве прљаве послове нећу се враћати на ово место, додао је Ковачевић.
Он је нагласио да остаје у странци, свим срцем и посвећем путу којим води премијер Вучић.
- Оваквих ствари се грозим и у периоду који долази борићу се и више да се не десе ни приближно сличне ствари. Народски, Изборна комисија и они који су за смртника узели силни новац, запретила нам је, а мене приморала на овај морални чин. Обећање остаје да ће грађани о свему бити детаљно обавештени, закључио је Ковачевић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa