Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВЕРЕНИШТВА СНС

НАПРЕДЊАЦИ ДЕМАНТУЈУ И КРИТИКУЈУ


Чланови повереништва Градског одбора Српске напредне странке на конференцији за новинаре одржаној прошлог уторка демантовали су наводе странке Заједно за Србију, у вези са расподелом новца из ИПАРД програма за пољопривреднике. Напредњаци наводе да је услов за доделу ових средстава било измештање Управе за аграрна плаћања из Шапца у Београд.
- Премијер Србије Александар Вучић приликом скупштинског заседања је рекао да је услов за добијање новчаних средстава било измештање Управе за аграрна плаћања из Шапца у Београд. То је један од услова Европске уније за добијање 175 милиона из ИПАРД програма, који ће у наредном периоду бити доступни нашим пољопривредницима, навео је Александар Пајић, повереник Градског одбора СНС у Шапцу.
Пајић је говорио и о раду 34 запослена радника у Дому здравља, чије зараде се финансирају из градског буџета, нагласивши при том да њихово радно ангажовање није потребно.
- Одлуку о запошљавању 34 радника Дома здравља, за чије плате се издваја 30 милиона динара на годишњем нивоу, донео је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Они су запослени незаконито, и то су класична политичка запошљавања. Буџет града није кеса из које ће се узимати за партијске кадрове и запошљавати људи без икакве контроле и незаконито. Из буџета се не може давати новац лекарима који немају лиценцу за рад, односно печате, додао је повереник напредњака у Шапцу.
М.С.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa