Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.
Активности Клуба за тражење посла у Крупњу

ПРВИ КОРАК ДО ПОСЛА

Смањење незапослености. Откривање тржишта слободних радних места, отвореност, комуникативност и професионализам
Протекле недеље прва група од десетак полазника успешно је завршила обуку у Клубу за тражење посла у Крупњу где су активно радили на унапређењу знања и вештина у активном тражењу посла које ће им помоћи да буду конкурентни на тржишту рада. Сви полазници су добили уверење о завршеној обуци које ће им свакако добро доћи приликом запослења.
Према речима Жарка Недића саветника за запошљавање и вође Клуба за тражење посла у Крупњу: „Пројекат финансиран из средстава Европске уније кроз пројекат „ЕУ помоћ теже запошљивим групама“ обухвата обуку која је протекла према унапред утврђеном плану и програму. Клуб за тражење посла је ту како би незапослене особе имале прилику да усвоје вештине и знања потребне за активно тражење посла, да одреде своје професионалне циљеве и повећају мотивацију размењујући искуства“.
Поред активног тражења посла, у Клубу се ради и на откривању тржишта слободних радних места, отворености, комуникативности и професионализму, откривању и превазилажењу сопствених грешака и недостатака, квалитетној организацији времена и комуникацијским вештинама: активно слушање, примање и саопштавање порука.
Период обуке је трајао око две недеље, у току је обука за другу групу полазника и очекује се да ће до краја ове године у Клубу за тражење посла обуку успешно завршити око 60 полазника.
Душан Жугић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa