Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.
ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ АНЕ БЕКУТЕ У БОГАТИЋУ

ПОМОЗИМО ДУШАНУ

У Богатићу је за 30. август заказан хуманитарни концерт Ане Бекуте са циљем да се прикупе средства за наставак лечења Душана Шобића из Белотића који болује од карцинома.
Према информацијама из Туристичке организације општине Богатић, Душан је безуспешно лечен у Клиничком центру од маја 2014. године и отпуштен без могућности излечења.
- Срећом, у марту 2016. године долази на ВМА код проф. Марјановића који му је преписао терапију, за почетак од три ињекције. После ове три терапије (једна кошта 7.000 ЕУР) Душану је било знатно боље. Пре ове терапије био је непокретан и беспомоћан, а после три ињекције почео је да излази и да се дружи, па чак и да вози скутер. Међутим, да би Душан могао да живи треба да прими бар још три ињекције, што значи да је потребно још 21.000 ЕУР. Наши драги Мачвани су се одазвали позиву за помоћ и омогућили му примање прве три терапије ““ речено нам је у ТООБ.
Управо тим поводом биће организован хуманитарни концерт Ане Бекуте у дискотеци „Болеро“ у Богатићу дана 30.08.2016. године са почетком од 22 сата.
-Овим путем се захваљујемо свима који су нам помогли до сада и молимо суграђане да се одазову и овој хуманитарној акцији. Број жиро рачуна на који можете уплатити прилог је 330-34001011-25 Кредит Агриколе банк - Помозимо Душану ““ додали су организатори ове хуманитарне акције.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa