Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОКЛОНИ ПОЛАЗНИЦИМА У ШКОЛУ

РАНЧЕВИ ЗА 133 ПРВАКА

Други пут за редом локална самоуправа општине Владимирци и, бројни спонзори приредили су првацима на базену прави хепенинг уз поделу ранаца и школског прибора. Гости из Казнено поправног дома Ниш прикупили су и 4.000 свезака и око 200 бојанки а, у акцију се укључио и Амадеус бенд значајним доприносом.
Уз родитеље и породице прваци су се тискали и са нестрпљењем ишчекивали дарове а, потом, дуго разгледали. Дуго би требало да се пренесу утисци али све би могло стати у хвала, тако својствено најмлађим ученицима из 29 села и саме варошице.
- Лепа је ово слика, али је велика штета што није више првака да и будућност ових простора буде извеснија. Ми смо наставили прошле године започето и захваљујемо се свима на помоћи. Велики је гест гостију из Ниша а уз песму ето ширине и музичара, уметника Амадеус бенда. Све у свему прдвечерје и вече за незаборав, уз наду да ће нас следеће године бити више, био је задовољан председник општине Милорад Милинковић.
Челници општине уз госте, поделили су поклоне уз дирљиве сцене, онима који тек праве први корак у образовању. Гости су били такође изненађени лепотом дружења.
- Лепо је даровати, помоћи и показати лепоти блискости. Ми смо ето пожелели да будемо део те приче и, овде у прелепом амбијенту видимо колико смо добра учинили. Помоћи деци улажемо у будућност и ту је свака даља прича сувишна, рекао је Александар Грбовић директор КПЗ Ниш а, чланови оркестра Амадеус бенд су били одушевљени сликом крцатог базена.
- Како остати имун на ову младост која долази. Било је непоновљиво гледати то одушевљење и изузетно нам је драго да смо део те приче доброте, рекоше за крај сумирања утисака.
У необавезном делу уз седељку и топле појединачне приче свирали оркестри Квадро и Амадеус бенд. За упорне и до дуго у ноћ, уз обећање да ће и богатије бити наредних лета.
Из ОШ “Јован Цвијић“ из Дебрца и околних села поклоне су добили: Лазар Арнаутовић, Марко Белановић, Марија Белановић, Јована Дрекић, Невена Ђокић, Сара Милошевић, Ванеса Миленковић, Марко Милановић, Катарина Николић, Урош Николић, Милица Атевановић, Николина Топаловић, Немања Младеновић из Дебрца, Никола Симић из Бељина, Лазар Тодић и Николина Беловуковић из Месараца, Вељко Стојадиновић, Марта Морачанин, Кристина Зечић из Сувог села, Ирена Милисављевић, Иван Митровић, Давид Петровић, Мануел Петровић, Александра Савић, Тамара Филиповић, Новак Дрочић, Лазар Стефановић из Јазовника, Ненад Живковић, Вања Живковић, Немања Јовић, Никола Јовић, Давид Козмина, Лука Марић, Сузана Мојсиловић, Јована Мојсиловић, Катарина Петровић, Тамара Пајић, Јована Палежевић, Немања Палежевић, Бранислав Радовић, Бранислав Радукић, Новак Стојадиновић, Михајло Чокановић, Кристина Туларевић, Слободан Швабић, Валентина Вићентић из Прова, Раде Ајдарић, Анђелина Ајдарић, Драгица Аничић, Јован Јосиповић, Милан Јанковић, Игор Рамадани, Огњен Тодоровић из Звезда, Немања Богдановић, Никола Мијатовић, Игор Опанковић, Матија Палежевић, Бојана Симић из Драгојевца, Кристина Петровић, Неда Урошевић, Магдалена Кокановић и Стефан Симеуновић из Трбушца.
Награђени из ОШ “Жика Поповић“ и сеоским школама су Дарко Јовић и Петар Петровић из Бобовика, Марко Дабић из Крнула, Филип Стевановић и Војин Миловановић из Матијевца, Филип Нешић из Јаловика, Филип Филиповић и Димитрије Павличевић из Скупљена, Дамњан Гајић и Лука Шевић из Владимираца, Огњен Ранковић из Матијевца, Немања Крстић из Владимираца, Анђела Матић из Вукошића, Милица Нинковић из Белотића, Ђурђина Марковић из Владимираца, Ђина Станић из Меховина, Александра Обрадовић из Белотића, Небојша Николић и Сара Гајић из Јаловика, Мина Швабић и Лена Вешовић из Владимираца, Сара Урошевић из Матијевца, Огњен Марковић из Мровске, Михајло Пантић из Владимираца, Марко Нинковић из Матијевца, Урош Јевтић из Белотића, Лазар Мићић из Каоне, Михаило Филиповић из Вукошића, Милан Петровић из Белотића, Емилија Илић и Урош Ковачевић из Владимираца, Анђела Симић из Јаловика, Урош Макевић из Скупљена, Петар Петровић из Лојаница, Никола Крстић из Скупљена, Иванка Милошевић, Огњен Исаиловић и Данијела Крсмановић из Јаловика, Давид Илић из Лојаница, Урош Стојић из Вукошића, Дуња Митровић из Меховина, Катарина Филиповић из Вукошића, Александар Божић из Вучевице, Јана Теодоровић из Владимираца, Марта Веселиновић из Лојаница, Урош Благојевић Вукошић, Милош Маринковић, Никола Гајић из Јаловика, Сара Грујић и Емилија Ивановић из Пејиновића, Милица Илић из Јаловика, Немања Лазаревић из Каоне, Анђела Лазаревић и Лазар Јовановић из Меховина, Марина Кузмановић из Вукошића, Јована Јанковић из Кујавице, Вукашин Вулетић из Крнула, Сава Нешић из Владимираца, Јелена Гајић из Риђака, Марија Лазаревић из Вучевице, Страхиња Николић из Белотића, Дејана Бирманчевић из Скупљена.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa