Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.

ПРЕОКРЕТ ИЛИ НАСТАВАК

Домаћин није добро стартовао у новој сезони и неопходан им је један добар меч како би се тим покренуо. Гости играју без грешке и полако се намећу као озбиљан такмац за титулу. Има и традиција Радничког мотивише ривала да тежи победи, али и обавезује оне који носе његов дрес да чине исто
Једна победа из три кола није нешто што може и сме да задовољи играче и управу шабачког Радничког. Дерби не долази у добром тренутку, али евентуална победа може бити прекретница ка бољем. Квалитет се доказује против најбољих, а у госте долази тим из те категорије.
Хајдук Станко је свакако један од најбољих екипа у лиги, а уз то су у изванредној форми и њихови резултати нису случајност. Ми нисмо почели добро, притисак расте, али у дербију морамо показати да смо прави. Никако да комплетирамо тим, али без обзира, само о победи размишљамо, иако знамо да нас чека захтеван меч - рекли су у шабачком клубу.
Црнобарци пуни оптимизма долазе у Шабац. Још не преузимају бреме сезонског фаворита, али не желе да прекидају низ победа.
Због утакмице „Металопластике“, у купу ЕХФ, дерби Окружне лиге биће одигран, дан касније од уобичајеног термина. Знак за почетак биће дат, у недељу, у 16 часова на терену СРЦ „Зорка“.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa