Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.

ЦЕРИЋ НЕЗАУСТАВЉИВ

ФК “ЦЕРИЋ“ ““ ФК “ДУШАН СИЛНИ“ 4:1 (2:0)
Миокус. Гледалаца: 200. Гл. судија: Мићић (Шабац), помоћници: Шашић (Шабац) и Милошевић (Г. Врањска). Стрелци: Ђукановић у 10. Дамњановић у 45. Матић у 75. и Живковић у 81. минуту за Церић; Ивковић у 78. за Душан Силни. Жути картони: Галонић, Јанковић и Павловић (Церић); Ивковић, Поповић, Лазаревић.
ЦЕРИЋ: Будаковић, Галонић, М. ЈАНКОВИЋ, Павловић, Ђукановић, Лукић, Живковић, Миљковић, Б. Јанковић (Богдановић), Матић (Враштановић), Дамњановић (Филиповић).
ДУШАН СИЛНИ: Мићић, Васић, Чворић, Ивковић, Поповић, Дојић (кап), Лазаревић, Стојићевић (Лазаревић), Марковић, Ђукић (Антонић), Митровић.
Протекла су само три кола, али тренутно, екипа из Миокуса држи све у својим рукама. Далеко је крај лиге, али “Церићу“ победом против Душана Силног, пут ка пехару делује отворен.
Већ у 7. минуту дербија досуђен је једанаестерац у корист Церића. Одлука Мићића изазвала је буру незадовољства гостију, али је остала на снази. Ђукановић је погодио за 1:0. Уследила је отворена игра на обе стране. Чекало се полувреме, када је Дамњановић погађа за 2:0 и психички ломи Каменичане. Покушао је “Душан Силни“ да се врати у меч. Јалова иницијатива није дала резултат, а нова добра акције домаћина омогућила је Матићу да увећа предност. Три минута касније, Ивковић рутински смањује резултат. “Душан“ свим силама креће у напад, но тачку на меч поставља Живковић евро голом за 4:1. Покушали су гости тоталном офанзивом, али уместо шанси пред голом Будаковића, “Церић“ је, из контранапада створио још 4, 5 великих прилика, но непрецизност је онемогућила још убедљивију победу.
“Церић“ у следећем колу гостује у Вукошићу, док у Каменицу долази “Торпедо“ из Лојаница.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa