Инфо

21. октобар 2010.21. окт 2010.
ПРЕДСТАВНИЦИ АМБАСАДЕ КАНАДЕ У ШАПЦУ

СЛИКА ДОБРЕ САРАДЊЕ

У оквиру манифестације „Дани Канаде у Шапцу“, прошле среде у граду боравили су Кенет Сули, саветник у амбасади Канаде и Олгица Маринковић, шеф Одељења за академску и културну сарадњу у амбасади Канаде. За госте из Канаде заменица градоначелника Шапца Јасминка Ристивојевић приредила је пријем у Градској кући. Поред начелника Одељења за друштвене делатности Небојше Зеленовића, скупу су присуствовали и директори шабачких установа културе
Пред почетак манифестације, коју су подржали Амбасада Канаде у Србији и Град Шабац, Кенет Сули је заједничко ангажовање окарактерисао као слику добре постојеће и најаву све боље сарадње Канаде и Србије. Такође је истакао опредељење канадске амбасаде да културне садржаје ове земље представи не само у Београду већ и у осталим градовима Србије.
Имао сам прилику да са заменицом градоначелника Шапца разговарам о различитим аспектима пословне сарадње, међу којима је инвестирање у привреду била једна од основних тема, додао је Кенет Сули. Говорећи о манифестацији “Дани Канаде у Шапцу“, Јасминка Ристивојевић оценила је да Шапчани имају добру прилику да упознају део културе канадског народа, сазнају појединости о начину образовања у овој земљи и чују информације о туристичким потенцијалима Канаде.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa