Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ДЕВИЦА
Добро је да сте се и ви укључили у причу са Хрватском. Што нас је више, биће све напетије. За разлику од других, ви предузимате конкретне мере. А, има ли боље места за одбрану мајке Србије од Паралије. Грци једва чекају да нам помогну и захвални су на томе, а Срба на све стране тамо код њих. Добро је што сте прихватили њихово извињење што су на ЕП у фудбалу навијали за Хрвате против Турске, јер за ове друге нису никако могли. Наша браћа Грци.
ВАГА
Може Хаг да ради шта год жели, вас боли уво за то. Имали су 12 година ваше пажње, да не кажемо живота, и ништа нису успели. Сада ће, као фол, нешто да ураде и то са жалбом. Нема од тога ништа, а ни ви се не узбуђујете. Ми сви чекамо да ступите на тло Хрватске и да видимо шта ће бити од тог обећаног пута. Колинда вас жељно ишчекује, немојте да спласне жар који тиња у њеним очима.
ШКОРПИЈА
Као неко ко је седео у ЊЕГОВОЈ Влади, требало би да знате како то фукционише и да ћете својим понашањем само да га додатно изнервирате. И не само то, ставиће вас на игнор, па само пробајте да ГА цимнете. Неко је лепо рекао да је лепота у очима оног ко гледа, а у вашем случају ради се о истини. Ви сте чули само навијаче Црвене Звезде. Нисте чули ваше навијача шта су викали. Не може се један екстремизам правдати другим. Уосталом ускоро ће ОН да посети Нови Пазар, па му се супротставите. Немојте да будете миш.
СТРЕЛАЦ
Ви сте на великим мукама и биће веома тешко да се извучете из проблема после фудбалске утакмице у Новом Пазару. Пазарци очекују да, као бивши председник Фудбалског клуба „Нови Пазар“ станете на њихову страну, а ОН, као ваш надређени, очекује да навијате за Црвену Звезду, иако сте осведочени Партизановац. Сада је потребно да будете прави „балансеро“ и да се по сваку цену извучете из ове приче.
ЈАРАЦ
Видите како је супер када се не правите паметни, не мудрујете, не рехабилитујете, не подижете споменике. Чим сте кренули да ГА браните и да се борите за истину виђену Његовим очима, одмах вам се поглед избистрио и позвани сте на консултације у Председништво. А, и ОН се мало примирио. Када су сви заборавили на Сребреницу и оно што МУ се тамо десило, ви сте обновили сећање на тај немили догађај. Само наставите тако и милост ће увек бити са вама.
ВОДОЛИЈА
Коначно сте преузели иницијативу. Ви сте позвали ЊЕГА, као што је и ред, на консултације. Мора да се зна ко коси, а ко воду носи. Ко је председник, а ко премијер. Тренутак, бљесак, у којем се осећате узвишено. То је, међутим, само трен. Важно је, међутим, показати с времена на време, ко је луди Миливој. И нека вас не нервира што вас тамо неки из Хрватске називају гробаром. Ви радите свој посао о чему говори и чињеница да сте отворили споменик казахстанском песнику и филозофу Жамбилу Жабајеву, иако у Србији никада није објављен или преведен ниједан једини његов стих. Добар шлихт.
РИБЕ
За ВАМА је, како рекосте, најтежа недеља. Притисли Хрвати са свих страна, па чак и они умерени, а Европа ћути на ваше писмо. То вас сигурно више боли ““ ћутање Брисела, него што су вас повредиле увреде од некадашњег колеге по фотељи из Загреба. Није велика разлика од олоша до шаке јада. Увреда је увреда, а ВИ сте сигурно имуни на увреде пошто и сами умете да сочно почастите понеког. Нестабилни период је и даље пред ВАМА, али ви у тој води добро пливате ““ риба сте.
ОВАН
Будите сигурни да су вас ОН и Тома чули на једно уво. Примили су к знању ваш савет поводом најављеног референдума у РС, и све лепо испратили на друго уво. Мислите ли да њих занима шта ви имате да кажете. Да сте им битни, седели би сада у Влади и дали допринос у превладавању кризе. На срећу великог броја бирача СНС, који би то тешко поднели, вас тамо нема, а самим тим и ваши савети су бескорисни.
БИК
Ви увек знате шта хоћете и тако се понашате. Нико не може да вас спречи и поремети. Одкуд им идеја да ћете да се бавите њиховим захтевима, молбама, саветима, да се одлужи референдум о Дану РС. Сада су нашли када сте добили унуку. Ти чудни странци немају обзира ни према таквим тренуцима у животу. Пустите човека да се весели, да слави, да пева. Постао је деда. За политику, референдум и остале трице и кучине има времена на претек. жАјмо сви у коло уз „Миљацку“.
БЛИЗАНЦИ
Можда сте на прави начин дијагностификовали ситуацију у нашем друштву када сте вратили награду Града Београда, заједно са новчаним износом. Ако ништа друго, неки су се барем мало запитали, где нам је култура, наука, образовање, у односу на спорт. И са правом сте поставили питање да ли свако признање треба да се и новчано награди. Ено, Тома само чека да награди са орденима свакога ко то заслужи. Нека се деле ордења, а не паре пореских обвезника.
РАК
Све док постоји нада вреди се борити. Ви сте прави борац и неодустајете лако. Треће место у трци за председника Света је супер, далеко од идеалног, али где су Хрвати и Црногорци ““ испали из трке. Да ће бити тешко, хоће, то не треба звезде да вам кажу. Али не одустајте. У Русе се не уздајте много, видите да нешто шурују са Словацима. Ви имате алтернативу, а то су председнички избори у Србији до године.
ЛАВ
Озбиљно сте схватили изборну трку у својој странци и више сте него активни у њој. Многи очекују да је ваша победа извесна, али немојте да се опуштате, само храбро и смело. Колико је то добро за странку и за Србију, показаће време, али важно је да се борите. То је недостајало вођству у ранијем мандату. Ушли смо у месец када ће бити организовани избори у вашој странци и када ће ваљда кренути нешто да се и код вас дешава.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Драгана Марковића Палму, Војислава Шешеља, Сулејмана Угљанина, Расима Љајића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Милорада Додика, академика Дејана Деспића, Вука Јеремића и Драгана Шутановца.
Ненад Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa