Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.
ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ

Роботом до знања и вештина

Поштовани пријатељи,
Ротари организација посебну пажњу поклања младима. Њима је помоћ најпотребнија. Зато је Ротарy клуб Шабац одлучио да у сарадњи са Ротарy клубовима Ваљево, Лозница, Ужице и Е-цлуб Ваљево, а уз помоћ Ротари Фондације Дистрикта 2.483, заједничким пројектом под називом „РОБОТОМ ДО ЗНАЊА И ВЕШТИНА“ обезбеди средства за набавку учила за основне школе. Наведена учила би се набавила за кабинете физике. За почетак је планирано инсталирање опреме у 3 основне школе са подручја Града Шапца.
Ради се о „ЛЕГО РОБОТ“ комплету, који ће омогућити низ вежби и демонстрација ученицима ВИИ-ВИИИ разреда основних школа.
Обраћамо вам се са надом да ћете подржати овај пројекат личном донацијом финансијских средстава, уплатом на текући рачун РОТАРY ЦЛУБ ШАБАЦ, 160-19442-47 Банка Интеса позив на број 23, сврха плаћања: Донација за Лего робот.
Да би акција била успешно реализована, потребна финансијска средства морамо прикупити у кратком року август -септембар 2016. год., до када је пројекат отворен, па вас молимо да ваша реакција као донатора буде брза.
Подсећамо вас само на неке од акција које су чланови Ротари клуба Шабац реализовали својим личним средствима и уз помоћ пријатеља клуба у последњих 15 година: поклоњено је санитетско возило Медицинском центру Шабац, помогнуто породилиште Шабачке болнице 2000. год. са 2.500 ДМ, купљен мобилни ЕКГ апарат за потребе Хитне помоћи ЗЦ Шабац, поклоњено Црвеном крсту града 1.000 кг пшеничног брашна, поклоњени ТВ апарат, видео рекордер, музичка линија и средства за личну хигијену Геронтолошком центру Шабац, обезбеђене и дониране играчке Дечијим обдаништима са подручја Мачванског округа,поклоњено пет инвалидских колица Удружењу параплегичара Мачванског округа, донирана рачунарска опрема ОШ “Свети Сава“, финансијским средствима помогли Манастир Св. Николај у Соко Граду и рестаурацију иконостаса у шабачкој цркви Св. Петра и Павла. У виша наврата помагали штампање књига ствараоца из Шапца.
Посебно смо поносни на: покретање и реализацију акције “Хиљаду стабала за плућа града“ у сарадњи са Скупштином општине Шабац, којом приликом је успешно формиран нови део великог градског парка и традиционалну акцију доделе пакетића практичног садржаја, прворођеним девојчици и дечаку сваке године на дан Божића.
Надамо се да ће и акција РОБОТОМ ДО ЗНАЊА И ВЕШТИНА постати традиционална и да ће ученици из свих основних школа са територије Града Шапца једног дана уживати у раду и учењу уз најсавременије технологије.
Све додатне информације можете добити путем е-маила : рксабацЖгмаил.цом
Унапред се захваљујемо на подршци !
РОТАРY ЦЛУБ ШАБАЦ Председник Дани

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa