Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.
ОШ “НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ“ У СПЛИТУ

ДВЕ БРОНЗЕ И БЕЗБРОЈ УСПОМЕНА

Млади спортисти Основне школе “Николај Велимировић“ имали су још једну успешну спортску сезону, а остварени резултати одвели су их у Сплит, где су представљали своју школу и град на Спортским играма младих. Срце Далмације угостило је најуспешније школарце ““ спортисте из неколико држава региона, а током манифестације наступило је више од 600 учесника.
Шампиони Србије у Малим олимпијским играма за узраст другог и трећег разреда, “Николајевци“ показали су своју вештину у Хртватској, а осим многих лепих успомена и нових познанстава, успомену на Сплит чуваће и две бронзане медаље.
Фудбалери рођени 2005. године и касније освојили су треће место у малом фудбалу и били најуспешнији тим из Србије, с“™ обзиром да су прве две позиције освојиле екипе из Славонске Пожеге и Чапљине. Осим њих, у наш град је стигла и једна појединачна бронза. Петар Поповић кроз циљ је прошао трећи у трци на 60 метара. (2007. годиште и млађи).
У Далмацију су путовали: Наташа Вујовић, Калина Зарић, Ања Милинковић, Лола Васић, Лазар Цвејић, Вукашин Симић, Виктор Селенић, Филип Ђурић, Растко Станојевић, Петар Поповић и Огњен Алфировић, као и професорски тим: учитељ Милорад Миловановић, учитељица Зорица Симић, координатор пројекта и наставник физичког васпитања из ОШ „Николај Велимировић“ Предраг Брајић, и реализатор пројекта/тренер Бојан Николајевић испред пројекта „Расти Здраво-спорт у школе“.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa