Инфо

1. септембар 2016.1. сеп 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ДЕВИЦА
Иако од тог пута у Хрватску још нема ништа, са вама је увек занимљиво. Основали сте, како кажете, и четврту радикалску обавештајну службу, и за разлику од других служби, ваш ниједан агент није „пао“. На даља питања о раду службе, одговарате одлучно и службено: „Зини да ти кажем“. За Лауфера ће бити још посла, будите сигурни.
ВАГА
Послушали сте ЊЕГА и више не „ударате“ по Хрватима, али ви не би били ви када би могли да одћутите. Ваш нови ресор је ““ БиХ. И ту се добро сналазите, извлачите из нафталину причу коју је и ОН скренуо са ума. Све ћете да урадите, и дијагнозе да делите другима, и дорбонамерне савете да уделите онима који треба да се лече, само нећете да се бавите својим послом. Тако ће бити и у наредном периоду.
ШКОРПИЈА
Ко о чему, ви о председничким изборима. Досадиле су вам све досадашње министарске функције. За разлику од многих, ваше искуство је непроцењиво. Знате када шта и колико рећи. Тачно сте „уболи“ тренутак када да „помилујете принца“, а не да „јурите на ветрењаче“ попут неких. Ваша изјава да је ЊЕГОВА политика одлична, одјекнула је у очима прозваног, чак се и ореол засветлио јаче.
СТРЕЛАЦ
Богу хвала, Србија има новог реформатора образовања. Доситеј Обрадовић има доследног наследника. Како неодговорне родитеље и ђаке припитомити него ударити их по џепу. Шта они хоће, да им деца не иду у школу и да то никога ништа не кошта. Е, неће да може. Чије дете сакупи 20 неоправданих, платиће 1.500 евра и ћао. Само храбо и смело у нове реформе.
ЈАРАЦ
Овога пута стварно стојите чврсто кано клисурине, и бавите се својим послом. Коначно дипломатија испред јефтиних поена. На свако питање имате јасно дефинисан, кристално јасан и дивно избалансиран став. Опет сте се, до душе, мало удаљили од Слобе којем сте недавно споменик дизали, али на правом сте путу. ОН може да буде изузетно задовољан вашим понашањем. Чувајте се летаргије и будуте увек спремни.
ВОДОЛИЈА
Док ви једете индонежанске, или које већ, нудле, хрватски шпијуни вам вршљају по држави. И још ишћете нови мандат. Морате мало више да се укључите у праву, високу политику. Утисак је да су и у петој години вашег мандата светла позорнице оно што вас чини срећним, а не суштина посла. Јеста да Драгица изгледа ко богиња, да сте стекли пријатеље у многим, до јуче мрским зељама, али морате мало да водите рачуна и о својој земљи, а не о тамо неким нудлама.
РИБЕ
За сваку недељу у вашем мандату слободно можете да кажете да је најгора у новијој историји Србије. Чекали сте одговор из Брисела, а боље да га нисте ни добили. И сада морате да живите са тим да у Бриселу више воле своју чланицу, него кандидата. Добро је што сте увели ноту мистичности у свој рад. Тај састанак на тајној локацији донео вам је много више бенефита него што сте очекивали.
ОВАН
Џаба вама ваздуплохов када не можете да се угурате на тајни састанак премијера са најближим сарадницима. А, толико сте се надали да сте управо ви један од најближих сарадника. Није вас звао ни на дружење са супругама у Београду на води, а госпођа се таман свеже натапирала. Мада, немојте да се секирате. На правом сте путу. Стрпљење и само стрпљење, ето Поште ту, иза угла.
БИК
Најавили сте поскупљење струје. Што то нисте учинили током кампање за изборе? Није популарно? Наравно да није, али народ воли да трпи. Не волимо поскупљења, па макар ни од једног евра. Када је то толико мало и ситно, што поскупљујете? А, ММФ тражи. Е то је онда други падеж. Када би тај исти ММФ тражио да одступите са министарске функције, и да скочите у бунар, и да се на бавите више политиком, сигурно би то испоштовали. А, онда би мрмот запаковао чоколадицу.
БЛИЗАНЦИ
Остадосте ви без подршке мајке Србије за референдум. Нема везе, играте ви и даље своју игру. Наставићете да провоцирате, али народу ништа боље неће бити. И то што умете да им саспете све у брк, и то је супер, али се не маже на хлеб. Народ, вероватно, више воли да брбља, него да маже на хлеб, и ви то добро знате. Свесни смо да ће референдума о нечему што постоји - бити, а шта ће после тога, видећемо.
РАК
Неко буде министар, а неко заврши на фресци. Вама су се десиле обе ствари. Ово за фреском, сигурно можете да захвалите томе што сте, између осталог, били министар, јер вам се то није десило док сте били у опозицији. Испада као да живимо у оно време када су се греси откупљивали. А, накупило се тога ““ хеликоптер, новинарке које клече... Све се то лепо забашури и онда се добије лик на фресци. А, смеши се и функција шефа БИА. Биће то први пут у новијој историји Србије да керамичар буде шеф једне такве службе.
ЛАВ
Убисте се ви јадни да докажете да нисте Србин и да што више истакнете то да вам је деда, или ко већ, био усташа. Шта све неће из ваших уста да изађе током изборне кампање код вас, то је право лудило. На којим сте ви стероидима, то ни Вулин не може да испрати. И никако да станете. А, и резултати анкета показују да растете. Међутим, када све то прође, и када се вратите у премијерску фотељу, заборавићете све те акције и све што сте причали. Покрићете се ушима, и наставити да градите добросусетске односе.

ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Војислава Шешеља, Александра Вулина, Расима Љајића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Зорана Бабића, Александра Антића, Милорада Додика, Братислава Гашића и Зорана Милановића.
Ненад Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa