Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.

У КОМШИЛУК СА ВРХА

Да би се у фудбалу и спорту, уопште, успело, потребно је побеђивати, освајати бодове, али и користити сваку прилику. То је успело екипи из Клења. Неочекивано, прошлог викенда, „Цер“ је однео бодове из Добрића, а то је искористио „Душко“, засео на чело Међуопштинске лиге „Мачва“ и као лидер дочекује комшијски дерби
Богатић је јако близу, лако је доћи до њега, али ће мисија успешног боравка срећног повратка из ове варошице бити тешка за водећи тим, тешка, али не и неостварива.
-Препустили смо улогу фаворита другима, а ми идемо увек на победу и ето, сада смо први. Ово је дуел две јаке екипе, комшијски дерби, те не сме бити калкулација.“Милиционар“ је увек у врху ове лиге, обе победе до сада остварили су на свом терену и сигурно желе и наш „скалп“. Ми идемо храбро, да се надигравамо и прижељкујемо успех ““ истиче Радиша Јокић, секретар ФК “Душко“.
Клењани само у Метковићу нису славили ове сезоне, док су Богатинци врло убедљиво, на свом терену, савладали шабачке „Борац“ и „Пролетер“. Нечија серија успеха мора бити прекинута. Победа оставља, односно враћа бољег у борбу за врх, а ремију ће се највише радовати у Добрићу. Меч на терену у Богатићу стартује у суботу од 16:00.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa