Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
ЗАНИМЉИВОСТИ

СМЕЂЕ ОЧИ КРИЈУ МОЋ

Смеђооки људи уливају поверење, без да су тога уопште свесни. Из тог разлога имају бољу комуникацију и инспиришу људе да им се отворе. У ствари, та моћ може да подстакне људе да открију своје највеће тајне. Истраживачи су закључили да је то један од главних разлога зашто особе које имају смеђе очи имају већи круг пријатеља. Такође се верује да смеђе очи указују на повећану енергију. Људи са смеђим очима воле да уживају у животу у потпуности. Ову информацију потврдили су чак и психолози тврдећи како пацијенти са смеђим очима имају снажнију жељу за живљењем живота пуним плућима. Они се најчешће и извуку из наизглед непремостивих ситуација и болести.
С друге стране, особе са смеђим очима осетљивији су од других људи.
Због тога боље схватају осећања других људи и топлије су особе. Истраживачи су дошли до закључка да су особе са смеђим очима врло емоционалне. Ако сте жена с смеђим очима, остављате утисак особе која зна како да воли и брине се о својим најмлађима.
Уколико имате смеђе очи, припадате групи људи која у себи има пуно људскости, само морате изабрати то и показати. Укратко, особе са смеђим очима заузимају важно место у животима других људи, доносе им љубав и позитивну енергију.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa