Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 6. КОЛО

НИКОЛИЋ ДОНЕО БОДОВЕ

ФК „РАДН. ШАБАЧКИ“ ““ ФК „МАЧВА“ (Б) 2:1 (2:0)
Обе екипе нису стартовале како су се надале ове сезоне, али недељни резултат и два везана тријумфа, свакако Шапчане остављају задовољнијим у овом тренутку.
Победа другог најстаријег шабачког фудбалског клуба била је минимална, али свакако заслужена. Већ у 9. минуту, Марко Николић стрпљиво је чекао, а потом и одлично искористио неспоразум голмана Мачве Пејовића и Андрића и свој тим довео у предност. Када је, после продора и доброг центаршута Петровића, Николић рутински повећао предност Радничког на 2:0, деловало је да неизвесности неће бити. Наставили су Шапчани са нападима до краја полувремена. Мало је недостајало да се, у листу стрелаца упишу Петровић, Милутиновић, Пантић, али су лопте завршавале поред гола.
Богатинци нису показали готово ништа у првом делу, али су врло одлучно почели други. Били су бољи ривал у првих 15 минута. У 53. минуту, добар продор по боку у гол је претворио Којић, а недуго потом, стопроцентну прилику имао је Драгићевић, но Жеравић је одлично реаговао. После тога, „Раднички“ је вратио контролу игре. Домаћи су створили неколико прилика, међу којима се истиче шанса Васића када је лопта, уместо у мрежи, завршила на стативи.
„Раднички“ у суботу очекује гостовање у Мајуру.
Д.Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa