Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.
ДЕРБИ МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ „МАЧВА“

МИЛИЦИОНАР „УХАПСИО“ ЛИДЕРА

ФК “МИЛИЦИОНАР“ ““ ФК „ДУШКО“ 4:0 (2:0)
Терен у Богатићу. Гледалаца: 200. Главни судија: Марковић (Јевремовац); помоћници: Димитријевић и Ракић (оба Шабац). Стрелци: Тамбурић у 31. Малетић у 42. Дражић у 69. и Којић у 76. минуту (11 м).
МИЛИЦИОНАР: КОЈИЋ, Јокић (Јуришић), Митровић, Ловчевић, Лацковић, Јевтић, Тамбурић (Дражић), Стевановић (Лукић), Павић, Малетић, Пантелић.
ДУШКО: Ђорђевић, Гајић, Ма. Јокић, Остојић, Ми. Јокић, Нинковић, Зорбић, Грујић, Ђурковић (Грушановић), Мијатовић (Ракић), Ерцеговчевић (Н. Јокић).
Пет кола екипа из Клења није осетила горчину пораза, само једном није освојила сва три бода, али ако им је било потребно „приземљење“, популарна “милиција“ дала је најхладнији туш за „Душко“.
Од старта је клуб из Богатића играо боље, имао контролу игре, више лопту у поседу, али пола сата, Клењани су одолевали. Ипак, негде на истеку трећине меча, Тамбурић је савладао голмана Душка за 1:0. Очекивало се да ће и на предах екипе при овом резултату, но, уместо тога, Малетић, из слободног ударца голом решава меч.
Није се слика на терену мењала ни у наставку. Покушао је „Душко“ да се врати у дуел, но на све изазове, одбрана Милиционара одговорила максимално. Све дилеме отклонио је Дражић. Преосталих пола сата били су само формалност. Голман Којић је, у завршници, реализовао једанаестерац за коначних 4:0.
Нови тријумф могао „милицију“ додатно би приближио врху. У тој намери, за викенд, покушаће да их спречи „Слога“ у Дуваништу. „Душко“ још увек има 2 бода више од суботњег ривала, а неуспех Горког у Шапцу и њихови бодови кући против Торпеда, могли би да их врате на врх.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa