Инфо

4. новембар 2010.4. нов 2010.
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР

ОТВОРЕНА ВРАТА

У Великој сали Културног центра сваке суботе, у периоду од десет до дванаест сати пре подне, одржава се креативна радионица за децу предшколског узраста. Улаз је бесплатан, а није потребно ни уписивање деце
У времену када влада отуђеност, беспарица и када смо заокупљени својим бригама, Културни центар у Шапцу отворио је своја врата за најмлађе. Радионице су почеле са радом од септембра, а сав потребан материјал за игру и креативни рад је обезбеђен. Потребна је само добра воља родитеља и мало издвојеног времена како би довели своју децу на прелепо и поучно дружење.
Ми смо за све ово време , од септембра месеца када су радионице почеле са радом, уочили да деца углавном имају изузетно испољен такмичарски дух тако да онда повлаче мало и децу која не желе да се друже, али се и они временом ослобађају. Могу да кажем да су ове радионице пун погодак. Зато мислим да родитељи треба до доводе децу у што већем броју. То је боље него да седе поред екрана и гледају којекакве емисије које нису за њих. Свима нама у кући телевизори су укључени двадесет четири часа и онда не знамо шта нам деца гледају. Боље да се друже јер иначе живимо у времену када је отуђеност огромна. Деца седе поред интернета па зашто да то не преокренемо у своју корист заједно. Ми смо ту. Волимо децу, хоћемо да се дружимо, хоћемо да им дарујемо најпре љубав, каже Бранка Тодоровић која иначе води овај пројекат.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa